Μονόχρωμοι εκτυπωτές

Οι μικρές επιχειρήσεις και οι ομάδες εργασίας μπορούν τώρα να έχουν μεγαλύτερες βλέψεις, βασιζόμενες σε συστήματα πολλαπλών λειτουργιών ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων. Η σειρά Compact imageRUNNER με το μοντέλο 2202Ν παρέχει υψηλή αξία και ισχυρή ασφάλεια.

Περισσότερα: Canon imageRUNNER 2202N

Πολυλειτουργικό σύστημα A4, υψηλής παραγωγικότητας, για γραφεία και μικρές ομάδες με ταχύτητα 35 σελίδων/λεπτό . Με γνώμονα το χαμηλό κόστος λειτουργίας και επιπλέον την δυνατότητα εκτύπωσης/σάρωσης από φορητές συσκευές κάνει την σειρά να ξεχωρίζει στην κατηγορία της.

Περισσότερα: Canon ImageRUNNER 1435i

Αποδοτικό, μονόχρωμο σύστημα μικρών διαστάσεων. Κατασκευασμένο για πολυάσχολες ομάδες εργασίας, αυτό το συμπαγές σύστημα imageRUNNER ADVANCE συνδυάζει την αποδοτική παραγωγή μονόχρωμων εκτυπώσεων με τον έξυπνο χειρισμό των εγγράφων, βελτιστοποιώντας τις ροές εργασιών, εξοικονομώντας χρήματα και προστατεύοντας τις εμπιστευτικές πληροφορίες.

Περισσότερα: Canon Image Runner ADVANCE 400i

Συσκευή μικρού μεγέθους για μικρές και μεσαίες ομάδες εργασίας που προσφέρει αποδοτική παραγωγή ασπρόμαυρων εγγράφων με ταχύτητα έως 30 σελ. ή αντ./λεπτό, δυνατότητα έγχρωμης σάρωσης και την προηγμένη λειτουργία ψηφιακής i-Αποστολής. Χάρη στην ευέλικτη οθόνη αφής, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και το προαιρετικό, εσωτερικό finisher, το imageRUNNER 2530i επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Περισσότερα: Canon Image Runner 2530i

Κατασκευασμένο για πολυάσχολες ομάδες εργασίας και τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων, αυτό το παραγωγικό και πολυτάλαντο σύστημα imageRUNNER ADVANCE συνδυάζει την αποδοτική παραγωγή εκτυπώσεων με τις έξυπνες ροές εργασίας.

Περισσότερα: Canon Image Runner ADVANCE 4245i