Οι μικρές επιχειρήσεις και οι ομάδες εργασίας μπορούν τώρα να έχουν μεγαλύτερες βλέψεις, βασιζόμενες σε συστήματα πολλαπλών λειτουργιών ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων. Η σειρά Compact imageRUNNER με το μοντέλο 2202Ν παρέχει υψηλή αξία και ισχυρή ασφάλεια.

Αυξήστε την παραγωγικότητα και μεταμορφώστε τις διαδικασίες της επιχείρησης σας με τις λειτουργίες έγχρωμης σάρωσης και αποστολής, οι οποίες παρέχουν στους χρήστες δυνατότητα έγχρωμης σάρωσης των εγγράφων και άμεσης αποστολής τους.

Ευελιξία επιλογής
Όταν ο διαθέσιμος χώρος είναι λιγοστός αλλά δεν χωρούν συμβιβασμοί στην παραγωγικότητα, η σειρά Compact imageRUNNER της Canon σάς παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε. Τα συστήματα εκτύπωσης A3 είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας στον τομέα της παραγωγής και της διακίνησης εγγράφων με ταχύτητα 22 σελ/λεπτό (Α4).

Ευκολία χρήσης
Όλα τα μοντέλα στη σειρά συστημάτων Compact imageRUNNER της Canon είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την απλότητα του χειρισμού.

Παραγωγικότητα και ευελιξία
Όποιον τρόπο επικοινωνίας κι αν προτιμάτε, αυτά τα συστήματα πολλαπλών λειτουργιών σας βοηθούν να διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας χωρίς δυσκολία. Εκτύπωση, αντιγραφή, φαξ, σάρωση και αποστολή. Η γρήγορη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης δίνει επαγγελματική αίσθηση σε κάθε έγγραφο.

Βελτίωση της παραγωγικότητάς σας
Αυξήστε την παραγωγικότητα και μεταμορφώστε τις διαδικασίες της επιχείρησης με τις λειτουργίες έγχρωμης σάρωσης και αποστολής, οι οποίες παρέχουν στους χρήστες δυνατότητα έγχρωμης σάρωσης των εγγράφων και άμεσης αποστολής τους σε πληθώρα προορισμών – όπως φακέλους δικτύου (για συγκεκριμένα μοντέλα), τοποθεσίες FTP και διευθύνσεις email– γρήγορα και αποδοτικά. Η προηγμένη αναζήτηση LDAP επιταχύνει και διευκολύνει τη διανομή των εγγράφων σε προορισμούς email, εντοπίζοντας ταχύτατα τις επιθυμητές διευθύνσεις και βελτιώνοντας τη ροή των εργασιών στο γραφείο. Ακόμη και με το απλούστερο από τα συστήματα, οι χρήστες μπορούν να σαρώνουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται έγγραφα από το γραφείο τους χρησιμοποιώντας την έξυπνη εφαρμογή MF Toolbox.

Γρήγορη εγκατάσταση
Τα μοντέλα δικτύου με υποστήριξη των γλωσσών PCL και PS ενσωματώνονται πανεύκολα στην υπάρχουσα υποδομή της επιχείρησης. Το λογισμικό iW Management Console της Canon επιτρέπει τη διαχείριση ολόκληρων ομάδων  συστημάτων εύκολα και γρήγορα, από ένα μόνο σημείο.