Πολυλειτουργικό σύστημα A4, υψηλής παραγωγικότητας, για γραφεία και μικρές ομάδες με ταχύτητα 35 σελίδων/λεπτό . Με γνώμονα το χαμηλό κόστος λειτουργίας και επιπλέον την δυνατότητα εκτύπωσης/σάρωσης από φορητές συσκευές κάνει την σειρά να ξεχωρίζει στην κατηγορία της.

Χαρακτηριστικά
• Εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση  
• Ταχύτητα εκτύπωσης έως 35 σελ./λεπτό
• Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 50 φύλλων
• Υψηλή χωρητικότητα χαρτιού, έως 1.100 φύλλα
• Οθόνη LCD 5 γραμμών με οπίσθιο φωτισμό
• Υποστήριξη δικτύου, PCL και PS
• Αποτελεσματική χρήση της ενέργειας
• Υποστήριξη uniFLOW και e-Maintenance
• Εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας
• Εκτύπωση / σάρωση από USB stick
 
Λεπτομερή Χαρακτηριστικά

Προηγμένη Παραγωγικότητα
Με ταχύτητα παραγωγής έως 35 σελ./λεπτό, μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού 1.100 φύλλα A4 με ειδική σχεδίαση για την εξοικονόμηση χώρου, το συμπαγές imageRUNNER1435i στοχεύει στην επίτευξη υψηλής παραγωγικότητας σε χώρους ομάδων εργασίας με μεγάλο φόρτο. Η εύχρηστη οθόνη 5 γραμμών καλύπτει τις ανάγκες όλων των χρηστών.
Η υποστήριξη LDAP επιταχύνει και διευκολύνει τη διανομή των εγγράφων σε διευθύνσεις e-mail μέσω της άμεσης εύρεσης των διευθύνσεων, εξοικονομώντας χρόνο και βελτιώνοντας τη ροή εργασίας στο γραφείο. Το σύστημα επιτρέπει επίσης την έγχρωμη σάρωση εγγράφων και την απευθείας αποστολή τους σε διευθύνσεις e-mail. Επιπλέον, το imageRUNNER1435i προσφέρει τις πρακτικές λειτουργίες σάρωσης σε - ή εκτύπωσης από - στικ μνήμης USB.

Έλεγχος κόστους
Η συμβατότητα με το λογισμικό uniFLOW της Canon προσφέρει περισσότερη διαφάνεια στον τομέα του κόστους, επιτρέποντας την παρακολούθηση αλλά και τη χρέωση των εργασιών εκτύπωσης σε συγκεκριμένους χρήστες, τμήματα, θέσεις και έργα.
Η συμβατότητα με την υπηρεσία e-Maintenance της Canon συμβάλει στην αύξηση της διαθεσιμότητας του συστήματος – μέσω των λειτουργιών τηλεδιάγνωσης, αυτοματοποιημένης αναφοράς των ενδείξεων του μετρητή και παρακολούθησης των αναλώσιμων – με αποτέλεσμα τη μείωση του απαιτούμενου χρόνου διαχείρισης. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα χρέωσης ανάλογα με τη χρήση του συστήματος, πληρώνετε μόνο για τις εκτυπώσεις που παράγετε, χαρακτηριστικό που σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του κόστους.

Ασφάλεια
Η ενσωματωμένη λειτουργία ασφάλειας σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις παραμένουν “σε αναμονή” στο σύστημα μέχρι την ταυτοποίηση του χρήστη, χρησιμοποιώντας έναν αριθμό PIN. Αυτό αποτρέπει τη συσσώρευση των εγγράφων στους δίσκους εξόδου και την έκθεσή τους σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Εναλλακτικά, η λύση uniFLOW της Canon επιτρέπει τον συνδυασμό αυτής της λειτουργίας με συστήματα ασφαλείας που βασίζονται στη χρήση καρτών, προσφέροντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση και εκτύπωση όλων των εργασιών που επιθυμούν. Μετά την εκτύπωση, οι εργασίες διαγράφονται αυτόματα, για ακόμη αυστηρότερο έλεγχο των εγγράφων.

Μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος
Το imageRUNNER1435i καλύπτει τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR® και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή τιμή TEC (Συνολική Κατανάλωση Ενέργειας), καθώς καταναλώνει μόλις 2 Watt σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Η εξαιρετικά παραγωγική λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους και χρόνου, καθώς και χαρτιού.

Ενοποίηση σε Δίκτυο
Το imageRUNNER1435i μπορεί να συνδεθεί εύκολα στο δίκτυο της επιχείρησής σας και να ενοποιηθεί απρόσκοπτα με την υπάρχουσα υποδομή IT, παρέχοντας υποστήριξη των γλωσσών UFRII-PCL και PostScript. Η συμβατότητα με τη λύση uniFLOW σημαίνει ότι συνεργάζεται τέλεια με όλα τα συστήματα της σειράς imageRUNNER ADVANCE για τη δημιουργία αποδοτικών “στόλων” μηχανημάτων διάφορων τύπων. Μετά τη σύνδεση, το λογισμικό iWMC (iW Management Console) προσφέρει τη δυνατότητα κεντρικής παρακολούθησης και διαχείρισης όλων των συστημάτων από απόσταση.

Εκτύπωση από φορητές συσκευές
Η σειρά imageRUNNER1435i διαθέτει μια σειρά λύσεων για την παραγωγή εκτυπώσεων από φορητές συσκευές ή συσκευές συνδεδεμένες στο Internet