Αποδοτικό, μονόχρωμο σύστημα μικρών διαστάσεων. Κατασκευασμένο για πολυάσχολες ομάδες εργασίας, αυτό το συμπαγές σύστημα imageRUNNER ADVANCE συνδυάζει την αποδοτική παραγωγή μονόχρωμων εκτυπώσεων με τον έξυπνο χειρισμό των εγγράφων, βελτιστοποιώντας τις ροές εργασιών, εξοικονομώντας χρήματα και προστατεύοντας τις εμπιστευτικές πληροφορίες.

Πλεονεκτήματα
  • Αποδοτική παραγωγή μονόχρωμων εκτυπώσεων A4 με ρυθμό 40 σελ./λεπτό
  • Ειδική σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου
  • Πάνελ ρυθμιζόμενης κλίσης με έγχρωμη οθόνη αφής SVGA 17,8 εκ. και δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες σας
  • Χωρητικότητα έως 2.300 φύλλα χαρτιού
  • Ισχυρές λειτουργίες σάρωσης, ελέγχου κόστους και ενοποίησης με την υπάρχουσα υποδομή
  • Προηγμένες επιλογές ασφάλειας
  • Κορυφαία ενεργειακή απόδοση στην κατηγορία του
Λεπτομερή Χαρακτηριστικά
 
Παραγωγική εκτύπωση και σάρωση εγγράφων
Το imageRUNNER ADVANCE 400i υποστηρίζει αποτελεσματικά τις δραστηριότητες των πολυάσχολων ομάδων εργασίας, χάρη στη στιβαρή κατασκευή, στη χωρητικότητα 2.300 φύλλων χαρτιού και στην υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει τις 40 σελ./λεπτό. Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής, τα κατανοητά και εύχρηστα μενού και οι έξυπνες μέθοδοι ταυτοποίησης χρηστών παρέχουν μια μοναδική, προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης και εύκολο χειρισμό. Η μεγάλη ταχύτητα έγχρωμης σάρωσης και η δυνατότητα μετατροπής των εικόνων σε ποικιλία μορφών αρχείου καθιστά τον χειρισμό των εγγράφων απλή υπόθεση. Το σύστημα προσφέρει παρακολούθηση, προστασία, υπογραφή, αρχειοθέτηση και αποστολή των εγγράφων σε πληθώρα προορισμών. Για την ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, όλα τα συστήματα imageRUNNER ADVANCE συνεργάζονται στενά με μια σειρά ισχυρών εφαρμογών εκτύπωσης και διαχείρισης πληροφοριών.
 
Έλεγχος του κόστους
Οι έξυπνες και βραβευμένες¹ μέθοδοι ταυτοποίησης χρηστών προσφέρουν απόλυτο έλεγχο της πρόσβασης και των δικαιωμάτων των χρηστών, ενώ οι λειτουργίες παραγωγής αναφορών παρέχουν διαφάνεια και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων. Για μείωση του κόστους διαχείρισης, αυτό το συμπαγές σύστημα προσφέρει τη λειτουργικότητα πολλών συσκευών σε μία μονάδα, ενώ η διαχείρισή του μπορεί να γίνεται συλλογικά, ως μέρος ενός “στόλου” συστημάτων imageRUNNER ADVANCE. Το λογισμικό uniFLOW επαυξάνει ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητα, παρέχοντας δυνατότητες επιλογής κέντρων κόστους, ανακατεύθυνσης των εργασιών εκτύπωσης και δημιουργίας αναλυτικών αναφορών.
 
Διασφάλιση των πληροφοριών σας
Οι πληροφορίες σας προστατεύονται μέσω μιας σειράς στάνταρ λειτουργιών, όπως η ασφαλής εκτύπωση, ο έλεγχος της πρόσβασης και των δικαιωμάτων των χρηστών, οι αναφορές δραστηριότητας, καθώς και η ασφαλής διαγραφή των εργασιών από τον σκληρό δίσκο. Πρόσθετες επιλογές ασφάλειας παρέχουν ακόμη υψηλότερα επίπεδα συμμόρφωσης, καθώς και πρωτοποριακές υπηρεσίες για την κατηγορία, όπως η δυνατότητα παρακολούθησης ή αποτροπής των παραβιάσεων ασφάλειας με τη λειτουργία Πρόληψης Απώλειας Δεδομένων για εκτυπώσεις, αντίγραφα, σαρώσεις και φαξ.
 
Αποδοτική ενοποίηση και διαχείριση
Η υποστήριξη καθιερωμένων προτύπων, σε συνδυασμό με την ισχυρή πλατφόρμα MEAP της σειράς imageRUNNER ADVANCE, εγγυώνται τέλεια ενσωμάτωση σε υπάρχοντες υποδομές IT και στενή συνεργασία με τις βραβευμένες λύσεις διαχείρισης εγγράφων² της Canon. Το συνεπές και ομοιόμορφο περιβάλλον της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE και τα εργαλεία διαχείρισης συσκευών επιτρέπουν τη διαμόρφωση, διαχείριση και αναβάθμιση του συστήματος, μεμονωμένα ή ως μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, κεντρικά και αποτελεσματικά. Παρέχουν επίσης υπηρεσίες παρακολούθησης, αναφορών και διάγνωσης για προληπτική και αποδοτική συντήρηση.
 
Περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Βασισμένο σε βραβευμένες τεχνολογίες³, αυτό το σύστημα συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR® και προσφέρει κορυφαία τιμή TEC* (τυπική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας) στην κατηγορία του, καταναλώνοντας έως το πολύ 1 W σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Το σύστημα καλύπτει επίσης τα υψηλότερα πρότυπα περιβαλλοντικής συμμόρφωσης, ενώ στην κατασκευή του χρησιμοποιούνται εξαρτήματα από βιο-πλαστικό και ανακυκλωμένο πλαστικό.
 
  • Το λογισμικό Universal Login Manager της Canon έλαβε από τον οργανισμό BLI τη διάκριση 2013 Outstanding Achievement in Innovation (εξαιρετικό επίτευγμα καινοτομίας για το 2013). Πηγή: www.buyerslab.com
  • Η Canon έλαβε από τον οργανισμό BLI τη διάκριση 2013 Document Imaging Solutions Line of the Year (καλύτερη σειρά λύσεων παραγωγής/απεικόνισης εγγράφων για το 2013). Πηγή: www.buyerslab.com
  • Η Canon έλαβε από τον οργανισμό BLI τη διάκριση Energy Efficiency Line of the Year 2013 (ενεργειακά αποδοτικότερη σειρά συστημάτων για το 2013) Πηγή: www.buyerslab.com
* Μεθοδολογία που ορίζεται από το πρόγραμμα ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)