Συσκευή μικρού μεγέθους για μικρές και μεσαίες ομάδες εργασίας που προσφέρει αποδοτική παραγωγή ασπρόμαυρων εγγράφων με ταχύτητα έως 30 σελ. ή αντ./λεπτό, δυνατότητα έγχρωμης σάρωσης και την προηγμένη λειτουργία ψηφιακής i-Αποστολής. Χάρη στην ευέλικτη οθόνη αφής, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και το προαιρετικό, εσωτερικό finisher, το imageRUNNER 2530i επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

 Πλεονεκτήματα

• Εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση, i-Αποστολή και προαιρετική λειτουργία φαξ
• Ταχύτητα έως 30 σελ. ή αντ./λεπτό και χρόνος παραγωγής πρώτου αντιγράφου σε 5,4 δευτ.
• Μέγιστη χωρητικότητα έως 2.300 φύλλα χαρτιού
• Σχεδίαση μικρού μεγέθους και ευέλικτη οθόνη αφής
• Ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης, υποστήριξη γλώσσας PCL (Printer Control Language ) και, προαιρετικά, γλώσσας PostScript
• Εκτεταμένες επιλογές διαμόρφωσης
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Πρόσθετες πληροφορίες
Αποδοτική παραγωγικότητα για ομάδες εργασίας από μία μόνο συσκευή πολλαπλών λειτουργιών
Η νέα σειρά ασπρόμαυρων εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών imageRUNNER 2500 επιτρέπει στις επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων παραγωγικότητας, με παράλληλη εξοικονόμηση χώρου και κόστους. Η σειρά imageRUNNER 2500 προσφέρει πληθώρα ταχυτήτων και διαμορφώσεων, καθώς και πολλαπλές δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, έγχρωμης σάρωσης και προηγμένης διανομής εγγράφων μέσω της λειτουργίας i-Αποστολής σε φακέλους δικτύου και διευθύνσεις email, από μία φιλική προς το χρήστη συσκευή.

Αυξημένη παραγωγικότητα
Η μεγάλη οθόνη αφής με τα ευέλικτα μενού αυξάνει την ευχρηστία των μοντέλων της σειράς imageRUNNER 2500, παρέχοντας στους χρήστες εξοικονόμηση χρόνου και δυνατότητα εκτέλεσης περισσότερων ενεργειών. Η λειτουργία έγχρωμης i-Αποστολής αυξάνει την παραγωγικότητα και μεταμορφώνει τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Οι χρήστες διαθέτουν τη δυνατότητα έγχρωμης σάρωσης εγγράφων άμεσα, γρήγορα και αποδοτικά, σε πληθώρα προορισμών, στους οποίους περιλαμβάνονται φάκελοι δικτύου και FTP, καθώς και διευθύνσεις email. Η προηγμένη αναζήτηση LDAP επιταχύνει και διευκολύνει τη διανομή των εγγράφων σε διευθύνσεις email, χάρη στην ταχύτατη εύρεση των διευθύνσεων, βελτιώνοντας τη ροή των εργασιών στο γραφείο. Επιπλέον, τα μοντέλα αυτά προσφέρουν την πρακτική λειτουργία εκτέλεσης εργασιών σάρωσης απευθείας σε στικ μνήμης USB.
 
Ταχύτατη απόκριση
Οι καθημερινές απαιτήσεις για γρήγορη παραγωγή ασπρόμαυρων εκτυπώσεων καλύπτονται χάρη στην υψηλή ταχύτητα έως 30 σελ./λεπτό, το χρόνο παραγωγής πρώτου αντιγράφου σε 5,4 δευτερόλεπτα και την εξαιρετικά γρήγορη επαναφορά των συσκευών από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα έως 2.300 φύλλων χαρτιού, αυτοί οι εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών (MFP) είναι ιδανικοί για μικρές και μεσαίες ομάδες εργασίας με μεγάλο όγκο εργασιών εκτύπωσης και αντιγραφής.
 
Υψηλής ποιότητας παραγωγή και ευέλικτος χειρισμός υλικών εκτύπωσης
Η σειρά imageRUNNER 2500 προσφέρει κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης με ανάλυση 1200 dpi* σε μεγέθη έως A3, καθώς και τις προαιρετικές δυνατότητες συρραφής και ταξινόμησης για την τελική επεξεργασία των εγγράφων.
* Με το πρόγραμμα οδήγησης UFRII-LT.
 
Εξαιρετική αξιοπιστία και υποστήριξη
Η αυξημένη αντοχή και οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης προσφέρουν συνεχή, υψηλής ποιότητας παραγωγή και απρόσκοπτη λειτουργία.Το εργαλείο e-Συντήρησης της Canon επιτρέπει την περαιτέρω μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας μέσω της δυνατότητας τηλεδιάγνωσης, ενώ παρέχει επίσης αυτοματοποιημένες αναφορές των ενδείξεων του μετρητή και παρακολούθηση των αναλώσιμων για τη μείωση του διοικητικού κόστους. Η κορυφαία τεχνική εξυπηρέτηση και η υποστήριξη της Canon σε παγκόσμια κλίμακα παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και επιδιόρθωσης στις εγκαταστάσεις σας, καθώς και Συμβάσεις Προκαθορισμένου Επιπέδου Υπηρεσιών. Χάρη στις χρεώσεις ανάλογα με τη χρήση, πληρώνετε μόνο για τις εκτυπώσεις που παράγετε, χαρακτηριστικό το οποίο σας δίνει καλύτερο έλεγχο του κόστους. Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πελατών αποτελεί προτεραιότητα της Canon, καθώς το 93%* των πελατών μας δηλώνουν ικανοποιημένοι από τον χρόνο που απαιτήθηκε για την επιδιόρθωση του εξοπλισμού τους.
*Βάσει έρευνας μετά την επίσκεψη για εκτέλεση εργασιών επιδιόρθωσης της TNS NIPO. Δεδομένα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο 2009, με συμμετοχή 16.059 πελατών.
 
Εύκολη διαχείριση και ενοποίηση
Όλες οι συσκευές της σειράς μπορούν να συνδεθούν εύκολα στο δίκτυο της επιχείρησής σας, ενώ προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα ενοποίησης με τα υπάρχοντα συστήματα IT, χάρη στην υποστήριξη της γλώσσας PCL και, προαιρετικά, της γλώσσας PostScript. Η λειτουργία Διαχείρισης μέσω Κωδικών Τμημάτων διασφαλίζει τις σημαντικές ρυθμίσεις και βοηθά στην παρακολούθηση και τον έλεγχο του κόστους της εκτύπωσης. Για ακόμα πιο προηγμένη ασφάλεια κατά την παραγωγή εκτυπώσεων, την παραγωγή εκτυπώσεων μόνο μετά από την πιστοποίηση του χρήστη στη συσκευή (follow me) και την παρακολούθηση του κόστους, οι συσκευές μπορούν να αναβαθμιστούν ώστε να προσφέρουν συμβατότητα με το λογισμικό uniFLOW Output Manager.
 
Με σεβασμό στο περιβάλλον
Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν πιστοποίηση EnergyStar και έχουν εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μόλις 1,5 Watt σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, για την εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Η εξαιρετικά παραγωγική, στάνταρ λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους και χρόνου καθώς και χαρτιού.