Κατασκευασμένο για πολυάσχολες ομάδες εργασίας και τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων, αυτό το παραγωγικό και πολυτάλαντο σύστημα imageRUNNER ADVANCE συνδυάζει την αποδοτική παραγωγή εκτυπώσεων με τις έξυπνες ροές εργασίας.

 

Πλεονεκτήματα
  • Αποδοτική και αξιόπιστη παραγωγή με ταχύτητα έως 51 σελ./λεπτό
  • Πάνελ με έγχρωμη οθόνη αφής 21,3 εκ., ανάλυσης SVGA, και δυνατότητες προσαρμογής στις ανάγκες σας
  • Χωρητικότητα έως 4.980 φύλλα χαρτιού
  • Γρήγορη σάρωση και δυνατότητες απρόσκοπτης ενοποίησης με την υπάρχουσα υποδομή
  • Επιλογές αυτόματης τελικής επεξεργασίας εγγράφων και ασφάλειας
  • Κορυφαία ενεργειακή απόδοση
Λεπτομερή Χαρακτηριστικά
Παραγωγική εκτύπωση και σάρωση εγγράφων
Το imageRUNNER ADVANCE 4251i υποστηρίζει αποτελεσματικά τον φόρτο εργασίας των πολυάσχολων ομάδων εργασίας και των τμημάτων των οργανισμών, χάρη στη μεγάλη αντοχή, την υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης και τη χωρητικότητα χαρτιού που φτάνει έως τα 4.980 φύλλα. Η έγχρωμη οθόνη αφής, τα κατανοητά και εύχρηστα μενού και οι έξυπνες μέθοδοι ταυτοποίησης χρηστών παρέχουν πρωτόγνωρη ευκολία χρήσης. Το σύστημα προσφέρει προηγμένες μεθόδους γρήγορης σάρωσης, προστασίας, υπογραφής, παρακολούθησης, αρχειοθέτησης και αποστολής εγγράφων, σε πληθώρα προορισμών και με ποικιλία μορφών αρχείου. Όλα τα συστήματα imageRUNNER ADVANCE συνεργάζονται άμεσα με πολλές ισχυρές εφαρμογές παραγωγής και διαχείρισης εγγράφων, οι οποίες προσφέρουν ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση των διαδικασιών επεξεργασίας των εγγράφων.
 
Έλεγχος του κόστους
Οι έξυπνες και βραβευμένες¹ μέθοδοι ταυτοποίησης χρηστών προσφέρουν απόλυτο έλεγχο της πρόσβασης και των δικαιωμάτων των χρηστών, ενώ οι λειτουργίες παραγωγής αναφορών παρέχουν διαφάνεια και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων. Για μείωση του κόστους διαχείρισης, αυτό το σύστημα πολλαπλών λειτουργιών προσφέρει τη λειτουργικότητα πολλών συσκευών σε μία μονάδα, ενώ η διαχείρισή του μπορεί να γίνεται συλλογικά, ως μέρος ενός “στόλου” συστημάτων imageRUNNER ADVANCE. Το λογισμικό uniFLOW επαυξάνει ακόμη περισσότερο την αποδοτικότητα, παρέχοντας δυνατότητες επιλογής κέντρων κόστους, ανακατεύθυνσης των εργασιών εκτύπωσης και δημιουργίας αναλυτικών αναφορών.
 
Διασφάλιση των πληροφοριών σας
Οι πληροφορίες σας προστατεύονται μέσω μιας σειράς στάνταρ λειτουργιών, όπως η ασφαλής εκτύπωση, ο έλεγχος της πρόσβασης και των δικαιωμάτων των χρηστών, οι αναφορές δραστηριότητας, καθώς και η ασφαλής διαγραφή των εργασιών από τον σκληρό δίσκο. Πρόσθετες επιλογές ασφάλειας παρέχουν ακόμη υψηλότερα επίπεδα συμμόρφωσης, καθώς και πρωτοποριακές υπηρεσίες για την κατηγορία, όπως η δυνατότητα παρακολούθησης ή αποτροπής των παραβιάσεων ασφάλειας με τις λειτουργίες Πρόληψης Απώλειας Δεδομένων και καταγραφής δραστηριοτήτων για εκτυπώσεις, αντίγραφα, σαρώσεις και φαξ.
 
Αποδοτική ενοποίηση και διαχείριση
Η υποστήριξη καθιερωμένων προτύπων, σε συνδυασμό με την ισχυρή πλατφόρμα MEAP της σειράς imageRUNNER ADVANCE, εγγυώνται τέλεια ενσωμάτωση στην υπάρχουσα υποδομή IT και στενή συνεργασία με τις βραβευμένες λύσεις διαχείρισης εγγράφων² της Canon. Το συνεπές και ομοιόμορφο περιβάλλον της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE και τα εργαλεία διαχείρισης συσκευών επιτρέπουν τη διαμόρφωση, διαχείριση και αναβάθμιση του συστήματος, μεμονωμένα ή ως μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, κεντρικά και αποτελεσματικά. Παρέχουν επίσης υπηρεσίες παρακολούθησης, αναφορών και διάγνωσης για προληπτική και αποδοτική συντήρηση.
 
Περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Βασισμένο σε βραβευμένες τεχνολογίες³, αυτό το σύστημα συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR® και προσφέρει κορυφαία τιμή TEC* (τυπική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας) στην κατηγορία του, καταναλώνοντας έως το πολύ 1 W σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Το σύστημα καλύπτει επίσης τα υψηλότερα πρότυπα περιβαλλοντικής συμμόρφωσης, ενώ στην κατασκευή συγκεκριμένων εξαρτημάτων του χρησιμοποιείται βιο-πλαστικό και ανακυκλωμένο πλαστικό.
Οι εικόνες των προϊόντων χρησιμοποιούνται για επεξηγηματικούς λόγους. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.
 
 
¹ Το λογισμικό Universal Login Manager της Canon έλαβε από τον οργανισμό BLI τη διάκριση 2013 Outstanding Achievement in Innovation (εξαιρετικό επίτευγμα καινοτομίας για το 2013). Πηγή: www.buyerslab.com
² Η Canon έλαβε από τον οργανισμό BLI τη διάκριση 2013 Document Imaging Solutions Line of the Year (καλύτερη σειρά λύσεων παραγωγής/απεικόνισης εγγράφων για το 2013). Πηγή: www.buyerslab.com
³ Η Canon έλαβε από τον οργανισμό BLI τη διάκριση Energy Efficiency Line of the Year 2013 (ενεργειακά αποδοτικότερη σειρά συστημάτων για το 2013). Πηγή: www.buyerslab.com
* Μεθοδολογία που ορίζεται από το πρόγραμμα ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)