Βιβλιοθήκες

H διευθυντική σειρά Enosi Evo είναι εμπνευσμένη από τα σύγχρονα διευθυντικά μοντέλα: κομψή, αλλά όχι στατική, αποτελεσματική και αντιπροσωπευτική, πάντα δυναμική.

Περισσότερα: ENOSI EVO

Η υπαλληλική σειρά Logic δημιουργεί τους σταθμούς εργασίας με επιφάνειες και συστήματα αποθήκευσης που απαιτούνται για τον σύγχρονο εργασιακό χώρο.

Περισσότερα: LOGIC

Είναι σημαντικό να διαχειρίζεστε τον εργασιακό σας χώρο, να γνωρίζετε ότι διαθέτετε ό,τι χρειάζεστε γύρω σας, να αφιερώνετε το σωστό χώρο στις φιλοδοξίες σας. Άνεση και λογική, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τη σειρά EOS έχετε ό,τι χρειάζεστε. Και ακριβώς όσο χρειάζεστε.

Περισσότερα: EOS

Όταν η πολυτέλεια γίνεται μέρος του χώρου εργασίας, τότε ένα γραφείο με Ιταλική φινέτσα αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές αγοράς.

Περισσότερα: SESTANTE

Τα 70’s σαν δεκαετία επηρέασαν και εξακολουθούν να επηρεάζουν τη σύγχρονη αισθητική, όταν η κοινωνική και πολιτιστική μεταμόρφωση συμβάδισε με την πολύχρωμη δημιουργικότητα, που αποτελούνταν από νέα σχήματα και χρώματα. Φως και πινελιές, ισορροπημένες με τις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία βρίσκονται πίσω από το «70' s».

Περισσότερα: 70'S

Μια πλήρης σειρά από βιβλιοθήκες και ερμάρια για να μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν με πολλές υπαλληλικές ή διευθυντικές σειρές γραφείων, χάρη στο φινίρισμα που επιτρέπει οποιονδήποτε συνδυασμό.

Περισσότερα: UNIVERSAL CABINETS

H σειρά βιβλιοθηκών SATO προσφέρεται σε ποικιλία διαστάσεων και χρωματισμών σε μελαμίνη. Οι πόρτες διαθέτουν μεταλλικά χερούλια και κλειδαριά ασφαλείας με σπανιολέτα. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε απλές με/ή κρυστάλλινες πόρτες για ακόμα πιο όμορφο design.

H σειρά βιβλιοθηκών Basic προσφέρεται σε πολύ οικονομικές τιμές, σε ποικιλία διαστάσεων και χρωματισμών.

Με εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη διαθέτει μεταλλικά χερούλια και κλειδαριές ασφαλείας.