Συστήματα αναμονής

Το τριθέσιο κάθισμα αναμονής Iso είναι η βασική λύση για αίθουσες αναμονής.

Περισσότερα: ISO

Τα συστήματα αναμονής cove ήρθαν για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη σε άνεση και αισθητική με το εξαιρετικό αφαιρετικό τους design.

Περισσότερα: COVE

Η πολυθρόνα Hello Cross, άνετη και διαχρονική, επιπλώνει μοναδικά τους χώρους αναμονής σας.

Περισσότερα: HELLO CROSS


Άλλη μια πρόταση συστήματος αναμονής που αποτελείται αποκλειστικά από πολυθρόνες. Το Cubic είναι μοντέρνο, άνετο και minimal.

Περισσότερα: CUBIC


Το Kicca είναι η πρόταση για τους λάτρεις του ρετρό στιλ.επενδεδυμένο πολυθρονάκι με ξύλινα πόδια ιδανικό για χώρους αναμονής.

Περισσότερα: KICCA


Agatha, μια "ρομαντική" πολυθρόνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα αναμονής ή οπουδήποτε αλλού την χρειαστείτε.

Περισσότερα: AGATHA

Η σειρά καθισμάτων Tutti διαθέτει ελαφριά κατασκευή και εξαιρετικά αναπαυτικές, αισθησιακές καμπύλες που ξεκουράζουν το σώμα και εξιτάρουν την όραση.

Περισσότερα: TUTTI

Η σειρά Mody χαρακτηρίζεται για τον ξεχωριστό της σχεδιασμό που ξεπερνά τα στενά όρια του καθίσματος, προσδίδοντας αίγλη στον χώρα σας με την διαχρονική ομορφιά της. Με χρωμιομένο σκελετό αλουμινίου και επένδυση με ραβδώσεις σε δέρμα ή δερματίνη απογειώνει την αισθητική του χώρου σας, δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Περισσότερα: MODY

Η ευρεία γκάμα ενοτήτων που συνδιάζει ο Hexa επιτρέπει την δημιουργία πολλών διαφορετικών συστημάτων αναμονής, διασκέδασης, αλλά και συνάντησης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου και επιχείρησης.

Περισσότερα: HEXA

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρει η σειρά συστημάτων αναμονής Magnes δημιουργεί τους αρτιότερους συνδιασμούς για κάθε απαίτηση εσωτερικού χώρου. Τα συστήματα Magnes αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του χώρου, χωρίς να κυριαρχούν πάνω του.

Περισσότερα: MAGNES

Το σύστημα αναμονής Harmony είναι ένα έξυπνο, βολικό σύστημα, που με το μικρό του μέγεθος και τον ιδαίτερο σχεδιασμό του χωράει παντού και ταιριάζει σε κάθε στυλιστικό ύφος, χαρίζοντας μια ζωήρη και ενδιαφέρουσα νότα στον χώρο σας.

Περισσότερα: HARMONY

Καναπές και πολυθρόνα Benefit. Η απλή, οικονομική και κλασσική λύση για αίθουσες αναμονής ή απλά για να ολοκληρώσετε την επίπλωση του γραφείου σας.

Περισσότερα: BENEFIT

Η σειρά Dallas με τις ευθείες γραμμές, το υψηλής ποιότητας φινίρισμα της και την έμφαση στις λεπτομέρειες, προσδίδει μια αυστηρή φινέτσα στον χώρο σας. Με ποικιλία στις απλές γραμμές της, η άνεση και η τελειότητα αποτελούν το σήμα κατατεθέν των καθισμάτων της σειράς.

Περισσότερα: DALLAS

Η σειρά καθισμάτων Cello θα αιχμαλωτίσει την ματιά, αλλά και την καρδιά σας με τις απαλές, γεμάτες αρμονία και φυσική ομορφιά καμπύλες της. Η άνεση και η ευχάριστη αίσθηση του καθίσματος θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Περισσότερα: CELLO

Η σειρά καθισμάτων Quattro με το μοναδικό της στιλ είναι ιδανική για τους λάτρεις του κλασσικού.

Περισσότερα: QUATTRO

Με τις λιτές, γεωμετρικές φόρμες και τις ιδανικές αναλογίες της η σειρά καθισμάτων Studio εναρμονίζεται πλήρως σε κάθε μοντέρνο χώρο. Οι σοφά τοποθετημένες λεπτομέρειες και τα ενσωματωμένα πόδια οριοθετούν τις γραμμές του επίπλου και εξάπτουν την φαντασία.

Περισσότερα: STUDIO

Η νέα σειρά καθισμάτων Asso έρχεται να ανανεώσει όλα όσα γνωρίζατε για τα συστήματα αναμονής. Με βαρύ και πολυτελή σχεδιασμό προσδίδει μια μοντέρνα και επιβλητική πινελιά στο χώρο σας. 

Περισσότερα: ASSO

Μια σύγχρονη, μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονική σειρά καθισμάτων η Classic αποτελεί καθαρή αναφορά στην σχολή Bauhaus.

Περισσότερα: CLASSIC