Συνεργασίας

Το Iso είναι ένα πολυχρηστικό κάθισμα ευρωπαϊκής κατασκευής, που διατίθεται σε πολλούς τύπους και χρωματισμούς, ενώ παράλληλα είναι και στοιβαζόμενο. Ιδανικό για αίθουσες συνεδριάσεων, αλλά και για ακαδημαϊκούς χώρους.

Περισσότερα: ISO

Κάθισμα συνεργασίας Vesta. Διατίθεται σε μαύρη από technofibre και σκελετό χρωμίου. Διαθέτει δυνατότητα στοίβαξης.

Κάθισμα συνεργασίας Ecoseat. Διατίθεται σε technofibre ή ύφασμα με μαύρο ή ασημογκρί σκελετό και με δυνατότητα στοίβαξης.

Κάθισμα συνεργασίας Fano από πολυπροπυλένιο και βάση αλουμινίου με ενσωματωμένα μπράτσα και ιδιαίτερο design.

Περισσότερα: FANO

Το πολυκάθισμα Calado είναι η νέα πρόταση της SATO, με σκοπό να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου εργασίας.

Περισσότερα: CALADO

Μία ξεχωριστή λύση πολυκαθίσματος για τους λάτρεις του μοντέρνου design. H σειρά Fondo διαθέτει καθίσματα συνεργασίας, αλλά και σκαμπό, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε είδους γραφείου και επιχείρησης.

Περισσότερα: FONDO

Κάθισμα συνεργασίας Samba με σκελετό χρωμίου, ιδιαίτερο design και επένδυση σε γνήσιο μαύρο δέρμα ή τεχνόδερμα.

 

 

Το πολυκάθισμα Match αποτελεί τη νέα πρόταση της SATO που ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική του. Διατίθεται σε μονοχρωμία έδρας-πλάτης ή σε διχρωμία με την έδρα σε μεγάλη ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων, που το καθιστούν ιδανική λύση για κάθε χώρο και περίσταση.

Περισσότερα: MATCH

Κάθισμα συνεργασίας Wait με μοντέρνα διάφανη πλάτη και πόδια S.

Περισσότερα: WAIT

Ζει, λειτουργεί, συγκεντρώνει δύο διαφορετικές σφαίρες της ζωής, οι οποίες γίνονται ολοένα και πιο αλληλένδετες στον σύγχρονο κόσμο από πλευράς χρόνου και χώρου. Το κάθισμα συνεργασίας PIOS είναι ένα φιλικό πρόσωπο στα συνέδρια, μια ελκυστική προσθήκη στο γραφείο και στη συνέχεια, όταν είναι ώρα για να πάς στο σπίτι, μια οικεία γνωριμία για μια ιδιωτική ζωή που ενσαρκώνει την σύγχρονη τέχνη της ζωής.

Περισσότερα: PIOS

Το κάθισμα συνεργασίας Kaika διαθέτει έναν ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό υψηλών απαιτήσεων και αισθητικής.

Περισσότερα: KAIKA

Το κάθισμα συνεργασίας Victoria είναι διαχρονικό, στιβαρής κατασκευής και απαράμιλλης αισθητικής.

Περισσότερα: VICTORIA

Το κάθισμα συνεργασίας και συσκέψεων Athena, προσδίδει ατελείωτη άνεση στο κάθισμα και πολυτέλεια στον χώρο σας.

Περισσότερα: ATHENA

Απλό, αλλά και κομψό. Το T1 είναι μια ελκυστική επιλογή για χρήση κάθε συνεδρίασης. Όμορφη σχεδίαση, ενώνει μια άνετη λειτουργικότητα με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων. Με πλάτη σε δίχτυ, το Τ1 ακολουθεί το σχήμα του σώματός σας. Η άνεση και το στυλ πραγματικά έρχονται μαζί στο T1.

Περισσότερα: T1

Το κάθισμα συνεργασίας cove ήρθε για να καλύψει κάθε σας ανάγκη με το εξαιρετικό αφαιρετικό του design.

Περισσότερα: COVE

Εκλεπτυσμένη γεωμετρία και εξαιρετικό design. Μια σαφή εικόνα και το άθροισμα όλων των χαρακτηριστικών που δημιουργούν ένα καλό κάθισμα εργασίας.

Περισσότερα: CAMPOS

Το MOVYis3 ξεχωρίζει για το είδος της άνεσης που απολαμβάνει κάποιος μόνο στην πρώτη θέση. Όπως και σε κάθε άλλο κάθισμα της Sato, το σχήμα, η λειτουργία και η εργονομία του είναι όλα προσανατολίσμένα προς την παροχή μια πραγματικά υπέροχης καθιστικής εμπειρίας.

Περισσότερα: MOVYis3