Εργασίας

Κάθισμα Pegaz, η βασική και νούμερο ένα λύση για τις ανάγκες του γραφείου ή του σπιτιού σας.

Διαβάστε περισσότερα: Pegaz

Το κάθισμα εργασίας Stillo είναι ένα κάθισμα με μοντέρνο σχεδιασμό, κατάλληλο για επαγγελματική καθώς και για οικιακή χρήση.

Διαβάστε περισσότερα: Stillo

Καρέκλα Taktik Net, με μπράτσα και ψηλή πλάτη σε μαύρο δίχτυ. Με μηχανισμό ρύθμισης ύψους και ανάκλισης της πλάτης. Έδρα σε μαύρο ή λάιμ ύφασμα.

Διαβάστε περισσότερα: Taktik Net

Κάθισμα εργασίας Infinita με φίνο design και πολλές ρυθμίσεις που εξασφαλίζουν την άνεσή σας για πολλές ώρες εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα: INFINITA

Το  κάθισμα της SATO, Satoline Mesh, έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες τόσο του επαγγελματία όσο και της εταιρείας, καθώς με αυτή την ολοκληρωμένη οικογένεια καθισμάτων μπορεί να χτιστεί κοινή εταιρική εικόνα. Διαθέτει κάθισμα εργασίας με μεσαία και ψηλή πλάτη, διευθυντικό κάθισμα με προσκέφαλο και κάθισμα συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα: SATOLINE MESH

Τα καθίσματα Wind ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design και την επένδυση από ελαστικό δίχτυ ή δερματίνη.

Διαβάστε περισσότερα: Sato WIND

Το κάθισμα εργασίας DINAMICA χαρίζει με τον μοναδικό του σχεδιασμό μια ιδιαίτερη πινελιά στην εταιρική σας ταυτότητα, χωρίς να χάνει τίποτα από την απαραίτητη για εσάς λειτουργικότητα και άνεση. Η σειρά διαθέτει και κάθισμα επισκέπτη.

Διαβάστε περισσότερα: DINAMICA

Το MOVYis3 ξεχωρίζει για το είδος της άνεσης που απολαμβάνει κάποιος μόνο στην πρώτη θέση. Όπως και σε κάθε άλλο κάθισμα της Sato, το σχήμα, η λειτουργία και η εργονομία του είναι όλα προσανατολίσμένα προς την παροχή μια πραγματικά υπέροχης καθιστικής εμπειρίας.

Διαβάστε περισσότερα: MOVYis3


 

Με ιδιαίτερο, ξεχωριστό design και μηχανισμούς τελευταίας τεχνολογίας, τα καθίσματα Contessa συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την εξελιγμένη εργονομία με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Η Contessa, έργο του διάσημου σχεδιαστή αυτοκινήτων Giorgetto Giugiaro.

Διαβάστε περισσότερα: Sato CONTESSA