Διευθυντικά

Διευθυντικό κάθισμα Mirage με λιτό design. Διαθέτει ψηλή πλάτη, μηχανισμό relax που ρυθμίζεται ανάλογα με το βάρος του χρήστη και πεντακτινωτή βάση χρωμίου. Διατίθεται σε μαύρη technofibre.

Περισσότερα: Sato MIRAGE

Διευθυντικό κάθισμα εργασίας Art με μηχανισμό Relax και πεντακτινωτή βάση χρωμίου. Διατίθεται σε γνήσιο δέρμα μαύρης ή εκρού απόχρωσης.

Περισσότερα: ART


Διευθυντικό κάθισμα Force με μηχανισμό relax και πεντακτινωτή βάση χρωμίου.

Περισσότερα: Sato FORCE

Διευθυντικό κάθισμα Kosmo με μοντέρνο σχεδιασμό και μηχανισμό Relax. Είναι επενδυμένο με γνήσιο μαύρο δέρμα, βάση χρωμίου και λεπτομέρειες στα μπράτσα.

Το κάθισμα της SATO, Satoline, έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες τόσο του ελεύθερου επαγγελματία όσο και της εταιρείας, καθώς με αυτή την ολοκληρωμένη οικογένεια καθισμάτων μπορεί να χτιστεί κοινή εταιρική εικόνα. Διαθέτει κάθισμα εργασίας με μεσαία και με ψηλή πλάτη, διευθυντικό κάθισμα με προσκέφαλο και κάθισμα συνεργασίας.

Περισσότερα: Sato SATOLINE

Τα καθίσματα Wind ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο design και την επένδυση από ελαστικό δίχτυ ή δερματίνη.

Περισσότερα: WIND

Καθίστε σε ένα κάθισμα Okamura CP και βιώστε την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει ένα κατεξοχήν εργονομικά σχεδιασμένο κάθισμα. Με ιδιαίτερο design εξαιρετικής απλότητας και μηχανισμούς τελευταίας τεχνολογίας, η σειρά καθισμάτων Okamura CP από τη SATO, έργο του διάσημου σχεδιαστή Giorgetto Giugiaro, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την εργονομία με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Η σειρά είναι πλήρης καθώς περιλαμβάνει κάθισμα διευθυντικό, εργασίας και συνεργασίας.

Περισσότερα: OKAMURA CP

Chester, ένα κάθισμα με κλασσικές αναφορές, το οποίο προσφέρει στον χρήστη άνεση και εργονομία. Διατίθεται με ή χωρίς προσκέφαλο, βάση χρωμίου και μηχανισμό synchro. Επιλογή σε επένδυση δέρματος ή technofibre.

Περισσότερα: CHESTER

Η Sato καινοτομεί για μια ακόμη φορά φέρνοντας την επανάσταση στο χώρο των καθισμάτων, παρουσιάζοντας το νέο, μοναδικό Galileo Galilei που αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό τόσο από πλευράς αισθητικής, όσο και λειτουργικότητας.

Περισσότερα: GALILEO

Το Axos είναι η επιτομή της πνευματικής αλλά και συναισθηματικής νοημοσύνης σε ένα κάθισμα. Για ανθρώπους που ταυτίζονται αποκλειστικά με την ομορφιά στην βασική της και συγχρόνως γενναιόδωρη στις λεπτομέρειές της μορφή. Για όσους επιθυμούν να έχουν όλες τις ανέσεις σε ένα δυναμικό κάθισμα.

Περισσότερα: AXOS