Γραφεία

Η νέα, αξιόπιστη και οικονομική σειρά της SATO, Value, είναι Ελληνικής κατασκευής ενδείκνυται για όσους αναζητούν μεγάλη επιφάνεια εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα: Value

Τα διευθυντικά γραφεία της οικογένειας TASK προσφέρονται σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή, ενώ οι στιβαρές κατασκευές αποπνέουν ποιότητα και δυναμισμό.

Διαβάστε περισσότερα: TASK

Η νέα οικονομική σειρά της SATO Easy Space είναι μια ολοκληρωμένη οικογένεια ευρωπαϊκής κατασκευής που θα καλύψει πλήρως τις άμεσες ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα: Easy Space

Η υπαλληλική σειρά PROFIT έρχεται για να καλύψει όλες τις σύγχρονες ανάγκες του ελεύθερου επαγγελματία, αλλά και του ιδιώτη.

Διαβάστε περισσότερα: PROFIT

Με ευθείες και επιβλητικές γραμμές που ξεχωρίζουν, το CAPITAL είναι η νέα πρόταση του SATO BASIC στα διευθυντικά γραφεία.

Διαβάστε περισσότερα: CAPITAL

H σειρά ENOSI EVO είναι μια από τις πλέον καλαίσθητες και δυναμικές σειρές εισαγωγής της SATO που με το μοντέρνο της design δημιουργεί ξεχωριστή αίσθηση στον χώρο σας.

Διαβάστε περισσότερα: ENOSI EVO

Γραφείο ειδικής κατασκευής και προδιαγραφών με μεταλλικά τηλεσκοπικά πόδια και ηλεκτρονικό σύστημα ανύψωσης.

 

Διαβάστε περισσότερα: SIT & STAND

Με κύριο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό το λιτό τετράγωνο πόδι, η SATO επιτυγχάνει μία απέριττη αισθητική, η οποία υποστηρίζεται από μια ιδιαιτέρα μεγάλη γκάμα χρωματικών επιλογών στις επιφάνειες εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα: LINE 40

H νέα διευθυντική σειρά εισαγωγής της SATO ZETA X CLASSIC ήρθε για να ικανοποιήσει τους λάτρεις του κλασσικού, με την στιβαρή και βαριά, εντούτοις κομψή κατασκευή της. 

Διαβάστε περισσότερα: ZETA X CLASSIC