Βιντεοπροβολέας με ασυναγώνιστη ευκρίνεια και ολοκληρωμένες δυνατότητες σύνδεσης. Ο XEED SX80 Mark II διαθέτει ανάλυση SXGA+ και φωτεινότητα 3000 lumen, για προβολή εικόνας κρυστάλλινης καθαρότητας. Οι κορυφαίες δυνατότητες σύνδεσης επιτρέπουν προβολή υλικού από σχεδόν όλες τις πηγές, μέσω DVI, HDMI ή ακόμη και μονάδων μνήμης flash USB.

 

Χαρακτηριστικά
• Εγγενής ανάλυση SXGA+ με τεχνολογία LCOS της Canon
• Φωτεινότητα 3000 lumen και λόγος αντίθεσης 900:1
• Φακός ζουμ 1,5x με μετατόπιση 10:0
• Κατάσταση εικόνας Φωτογραφία
• Αυτόματη Διαμόρφωση
• Παρουσιάσεις χωρίς τη χρήση υπολογιστή
• Διασύνδεση DVI και HDMI™
• Θύρα δικτύου RJ-45

Ασυναγώνιστη ευκρίνεια. Ολοκληρωμένες δυνατότητες σύνδεσης.

Εγγενής ανάλυση SXGA+
Διαθέτοντας εγγενή ανάλυση SXGA+ (1400 x 1050 pixel), ο XEED SX80 Mark II επιτρέπει την προβολή στατικών και κινούμενων εικόνων με εκπληκτική ευκρίνεια, καθώς και με τη λεπτομέρεια που απαιτείται ακόμα και για εξειδικευμένες εφαρμογές. Η τεχνολογία LCOS της Canon εξαλείφει τα κοινά προβλήματα προβολής, αναπαράγοντας εικόνες υψηλής λεπτομέρειας χωρίς ανεπιθύμητες παραμορφώσεις ή εφέ ιριδισμού.

Εξαιρετική φωτεινότητα και αντίθεση
Χάρη στην υψηλή φωτεινότητα 3000 lumen και το λόγο αντίθεσης 900:1, ο XEED SX80 Mark II προσφέρει καθαρές εικόνες, με υψηλή σαφήνεια. Το οπτικό σύστημα AISYS της Canon μεγιστοποιεί τις επιδόσεις της εξαιρετικά αποδοτικής λυχνίας AC, για δυναμική προβολή υλικού. Χάρη στο βαθύ μαύρο και τα ζωντανά χρώματα, ακόμη και οι πιο λεπτές διαβαθμίσεις τόνων αναπαράγονται με καθαρότητα και ακρίβεια.

Εύκολη τοποθέτηση
Ο SX80 Mark II είναι εξοπλισμένος με έναν φακό ζουμ 1,5x της Canon με κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση της παραμόρφωσης και την προβολή εικόνας με τέλεια γεωμετρία. Επιπλέον, η δυνατότητα μετατόπισης του φακού 10:0 καθιστά την εγκατάσταση του προβολέα εξαιρετικά εύκολη υπόθεση.

Κατάσταση εικόνας φωτογραφίας
Ο SX80 Mark II διαθέτει τη νέα κατάσταση εικόνας ‘Φωτογραφία’, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για βέλτιστη αναπαραγωγή των φωτογραφικών εικόνων sRGB. Συνυπολογίζοντας τους τόνους των χρωμάτων και τη φωτεινότητα του φωτισμού από το περιβάλλον, οι φωτογραφίες αναπαράγονται με κορυφαία ακρίβεια χρωμάτων, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις στις συνθήκες φωτισμού.

Πλήρως αυτόματη διαμόρφωση
Με το πάτημα ενός πλήκτρου, ο προβολέας προσαρμόζει αυτόματα τέσσερις βασικές ρυθμίσεις : Εστίαση, Διόρθωση Τραπεζοειδούς Παραμόρφωσης, Επιλογή Εισόδου και Διόρθωση Χρώματος Οθόνης.

Παρουσιάσεις χωρίς τη χρήση υπολογιστή
Ο XEED SX80 Mark II χρησιμοποιεί τεχνολογία USB, για άμεση προβολή αρχείων εικόνας από μονάδες flash USB. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα απευθείας προβολής φωτογραφιών, διαφανειών και άλλων εικόνων σε μορφή JPEG από τη μονάδα flash. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης προβολής εικόνων από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές συμβατές με το πρότυπο PictBridge.

Ολοκληρωμένες δυνατότητες σύνδεσης
Ο SX80 Mark II είναι εξοπλισμένος με θύρες DVI και HDMI™, οι οποίες υποστηρίζουν πλήρως το πρωτόκολλο HDCP. Επιπλέον, η ενσωματωμένη θύρα RJ-45 επιτρέπει την άμεση σύνδεση σε δίκτυο, για έλεγχο και παρακολούθηση του προβολέα μέσω της ενοποίησης με επαγγελματικά συστήματα ελέγχου AV.

Αθόρυβη λειτουργία
Παράγοντας θόρυβο μόλις 31dBA στην Αθόρυβη Κατάσταση, ο προβολέας δεν αποσπά την προσοχή του ακροατηρίου με τον ήχο του ανεμιστήρα. Η Αθόρυβη Κατάσταση επεκτείνει επίσης τη διάρκεια ζωής της λυχνίας, που φθάνει έως 3000 ώρες λειτουργίας.

Πρακτική σχεδίαση
Το κομψό, στιλπνό σώμα του XEED SX80 Mark II σε λευκό χρώμα ταιριάζει άψογα σε οποιοδήποτε γραφείο ή αίθουσα συνεδριάσεων.