Βιντεοπροβολέας UXGA και Full HD – Τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο κόσμων. Διαθέτοντας κορυφαία ανάλυση WUXGA (1920 x 1200), ο WUX10 Mark II προβάλλει εικόνα ευρείας οθόνης και υλικό βίντεο Full HD με φωτεινότητα 3200 lumen. Τα χαρακτηριστικά αυτά τον καθιστούν ιδανικό για επαγγελματική χρήση και εξειδικευμένες εφαρμογές AV.

Χαρακτηριστικά
• Εγγενής ανάλυση WUXGA και υποστήριξη Full HD
• Τεχνολογία LCOS της Canon με Οπτικό Σύστημα AISYS
• Φωτεινότητα 3200 lumen και λόγος αντίθεσης 1000:1
• Φακός ζουμ 1,5x με μετατόπιση 10:0
• Κατάσταση εικόνας Φωτογραφία
• Αυτόματη διαμόρφωση
• Διασύνδεση DVI και HDMI™

WUXGA και Full HD – Τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους
Εγγενής ανάλυση WUXGA και υποστήριξη Full HD
Χάρη στην ανάλυση WUXGA (1920 x 1200 pixel), ο XEED WUX10 Mark II προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης, προβάλλοντας φωτεινή εικόνα, υψηλής αντίθεσης, από υπολογιστές ευρείας οθόνης και υλικό βίντεο Full HD (1080p). Η τεχνολογία LCOS της Canon ξεπερνά τους περιορισμούς των συμβατικών συστημάτων προβολής, αναπαράγοντας εικόνες με εξαιρετικό βαθμό λεπτομέρειας χωρίς ανεπιθύμητες παραμορφώσεις ή εφέ ιριδισμού.

Εξαιρετική φωτεινότητα και αντίθεση
Ο XEED WUX10 Mark II χρησιμοποιεί το οπτικό σύστημα AISYS της Canon και προσφέρει καθαρή εικόνα εκπληκτικής ευκρίνειας με υψηλή φωτεινότητα 3200 lumen. Το σύστημα AISYS βελτιστοποιεί τη διαδρομή του φωτός για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της εξαιρετικά αποτελεσματικής λυχνίας AC, παρέχοντας θαυμάσια αποτελέσματα ακόμα και σε χώρους με υψηλά επίπεδα περιβάλλοντος φωτισμού. Επιπλέον, το σύστημα AISYS της Canon προσφέρει υψηλό λόγο αντίθεσης 1000:1, για πιστή αναπαραγωγή ακόμη και των πιο λεπτών διαβαθμίσεων στην εικόνα της πηγής.

Εύκολη τοποθέτηση
Ο WUX10 Mark II είναι εξοπλισμένος με έναν φακό ζουμ 1,5x της Canon με κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση της παραμόρφωσης και την προβολή εικόνας με τέλεια γεωμετρία. Η δυνατότητα μετατόπισης του φακού 10:0 καθιστά την εγκατάσταση του προβολέα εξαιρετικά εύκολη υπόθεση.

Κατάσταση εικόνας φωτογραφίας
Ο WUX10 Mark II διαθέτει τη νέα κατάσταση εικόνας ‘Φωτογραφία’, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για βέλτιστη αναπαραγωγή των φωτογραφικών εικόνων sRGB. Συνυπολογίζοντας τους τόνους των χρωμάτων και τη φωτεινότητα του φωτισμού από το περιβάλλον, οι φωτογραφίες αναπαράγονται με κορυφαία ακρίβεια χρωμάτων, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις στις συνθήκες φωτισμού.

Πλήρως αυτόματη διαμόρφωση
Με το πάτημα ενός πλήκτρου, ο προβολέας προσαρμόζει αυτόματα τέσσερις βασικές ρυθμίσεις : Εστίαση, Διόρθωση Τραπεζοειδούς Παραμόρφωσης, Επιλογή Εισόδου και Διόρθωση Χρώματος Οθόνης. Οι ρυθμίσεις προσαρμόζονται σε δευτερόλεπτα με εξαιρετική ακρίβεια, παρέχοντας στους χρήστες την ελευθερία να επικεντρωθούν στην παρουσίασή τους.

Συνδεσιμότητα Υψηλής Ευκρίνειας
Ο WUX10 Mark II είναι σχεδιασμένος για χρήση με πηγές HD και διαθέτει θύρες DVI και HDMI™, με πλήρη υποστήριξη του πρωτοκόλλου HDCP.

Ενσωματωμένες δυνατότητες δικτύωσης
Χάρη στην στάνταρ θύρα RJ-45, ο WUX10 Mark II προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης σε δίκτυο για έλεγχο και παρακολούθηση της συσκευής. Το χαρακτηριστικό αυτό τον καθιστά ιδανικό για ενοποίηση με συστήματα ελέγχου AV.

Αθόρυβη λειτουργία
Παράγοντας θόρυβο μόλις 32dBA στην Αθόρυβη Κατάσταση, ο προβολέας δεν αποσπά την προσοχή του ακροατηρίου με τον ήχο του ανεμιστήρα. Η Αθόρυβη Κατάσταση επεκτείνει επίσης τη διάρκεια ζωής της λυχνίας, που φθάνει έως 3000 ώρες λειτουργίας.

Πρακτικός και φορητός
Χάρη στην ειδική σχεδίαση για υψηλή φορητότητα και βάρος μόλις 5,0 κιλά, ο WUX10 Mark II προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες προβολής σε ένα εξαιρετικά πρακτικό σώμα μικρού μεγέθους.