Προβολέας εξαιρετικής αξίας με ανάλυση XGA, λυχνία μεγάλης διάρκειας ζωής και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο. Ο προβολέας LV-7290 είναι ένα μοντέλο εισαγωγικού επιπέδου, το οποίο προσφέρει εξαιρετική σχέση κόστους προς απόδοση. Είναι ιδανικός για επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές, όπου απαιτείται καλή απόδοση με μειωμένο κόστος λειτουργίας.

Χαρακτηριστικά
• Εγγενής ανάλυση XGA
• 2200 lumen
• Λόγος αντίθεσης 2000:1
• Φακός Canon με ζουμ 1,2x
• Αυτόματη Διόρθωση Τραπεζοειδούς Παραμόρφωσης
• Ενσωματωμένο ηχείο 10W
• Λυχνία μεγάλης διάρκειας ζωής: Έως 6000 ώρες
• Φιλική λειτουργία προς το περιβάλλον: Κατανάλωση χαμηλότερη από 1W σε κατάσταση αναμονής (απενεργοποιημένο δίκτυο)
• 29dBA στην Οικολογική Κατάσταση
• Θύρα δικτύου RJ-45

Προβολέας εξαιρετικής αξίας με ανάλυση XGA, λυχνία μεγάλης διάρκειας ζωής και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο.

Ευκρίνεια, φωτεινότητα και αξία
Οι χρήστες στον εκπαιδευτικό και τον επιχειρηματικό κλάδο που αναζητούν την ποιότητα Canon σε έναν προβολέα με εξαιρετική σχέση κόστους προς απόδοση θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τον LV-7290. Διαθέτει εγγενή ανάλυση XGA (1024x768), φωτεινότητα 2200 lumen, λόγο αντίθεσης 2000:1 και Αυτόματη Ίριδα, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και βαθύτερο μαύρο. Με βάρος μόλις 2,9 κιλά, ο LV-7290 προσφέρει εξαιρετική φορητότητα με υψηλές προδιαγραφές.

Φακοί κορυφαίας ποιότητας
Ένας πραγματικά φορητός προβολέας προσφέρει υψηλή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς σε οποιαδήποτε περίσταση. Όπως είναι αναμενόμενο από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές φακών στον κόσμο, ο LV-7290 διαθέτει έναν ευρυγώνιο φακό υψηλής ποιότητας με ζουμ 1,2x, για μεγαλύτερη εικόνα ακόμη και από μικρές αποστάσεις προβολής (ιδανικός για γραφεία, αίθουσες διδασκαλίας ή μικρούς χώρους συσκέψεων).

Πληθώρα πρακτικών χαρακτηριστικών
Ο προβολέας LV-7290 παρέχει ποιοτικά αποτελέσματα πολύ εύκολα, με ελάχιστη προσπάθεια. Η Αυτόματη Διόρθωση Τραπεζοειδούς Παραμόρφωσης (keystone) κατά ± 20° εξαλείφει την παραμόρφωση και τις χρονοβόρες χειροκίνητες ρυθμίσεις, ενώ η λειτουργία Αυτόματης Αναζήτησης Εισόδου επιτρέπει τη χρήση του προβολέα αμέσως μόλις συνδεθεί. Το ενσωματωμένο ηχείο 10W είναι ιδανικό για την προσθήκη ήχου στις παρουσιάσεις, ενώ μια χρήσιμη υποδοχή εξόδου γραμμής προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού ενισχυτή για ακόμη πιο δυναμικό ήχο. Το χαμηλό επίπεδο θορύβου, μόλις 29dBA στην Οικολογική Κατάσταση, διασφαλίζει ότι η προσοχή του ακροατηρίου δεν θα αποσπάται από τον ανεπιθύμητο ήχο του ανεμιστήρα.

Οι σωστές συνδέσεις
Η θύρα δικτύου RJ-45 επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο του LV-7290 από απόσταση – ιδανικό χαρακτηριστικό για εύκολη ενοποίηση και συνεργασία με τα συστήματα ελέγχου του χώρου ή ένα τοπικό δίκτυο.

Περιβαλλοντική ευαισθησία
Διαθέτοντας φιλικά χαρακτηριστικά προς το περιβάλλον, όπως λυχνία με διάρκεια ζωής 6000 ώρες (Οικολογική κατάσταση), φίλτρο με διάρκεια ζωής 5500 ωρών και κατανάλωση ενέργειας χαμηλότερη από 1W σε κατάσταση αναμονής (με απενεργοποιημένο το δίκτυο), ο LV-7290 συμβάλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και των λειτουργικών εξόδων – δύο σημαντικά πλεονεκτήματα για έναν προβολέα εισαγωγικού επιπέδου.

Χαμηλό κόστος λειτουργίας
Εκτός από την προσιτή τιμή, ο LV-7290 προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαρτήματα με δυνατότητα συντήρησης από το χρήστη,  ενσωματώνοντας ένα υβριδικό φίλτρο αέρα τριών επιπέδων. Οι απλοποιημένες διαδικασίες αντικατάστασης της λυχνίας συμβάλλουν στο χαμηλό κόστος υποστήριξης. Το αποτέλεσμα; Ένας προβολέας που συνδυάζει την ποιότητα Canon με το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας.