Ο ευέλικτος προβολέας LV-8320 συνδυάζει φωτεινότητα 3000 lumen και ανάλυση WXGA με λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι ιδανικός για χρήστες σε εταιρικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον, οι οποίοι επιθυμούν ένα σύστημα με υψηλές προδιαγραφές και μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης.

Χαρακτηριστικά
• Εγγενής ανάλυση WXGA
• 3000 lumens
• Λόγος αντίθεσης 2000:1
• Φακός Canon με ζουμ 1,6x
• Αυτόματη Ρύθμιση
• Είσοδος HDMI και θύρα δικτύου RJ-45
• Ενσωματωμένο ηχείο 10W
• Μεγάλη διάρκεια ζωής λυχνίας: έως 5000 ώρες
• Χαρακτηριστικά φιλικά προς το περιβάλλον
• Ταυτόχρονη προβολή δύο εικόνων
• Θόρυβος 29dBA στην κατάσταση Eco
Προβολέας υψηλής απόδοσης με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, ανάλυση WXGA, δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο και είσοδο HDMI.
 
Φωτεινές, καθαρές εικόνες και προσιτή τιμή.
Ο προβολέας LV-8320, με ανάλυση WXGA (1280x800) και αναλογίες ευρείας εικόνας 16:10, προσφέρει ανώτερη απόδοση σε προσιτή τιμή. Οι χρήστες σε εταιρικό και εκπαιδευτικό περιβάλλον, οι οποίοι χρειάζονται έναν προβολέα γενικής χρήσης, θα εκτιμήσουν τις φωτεινές εικόνες και το βαθύ μαύρο που αποδίδει ο LV-8320. Η φωτεινότητα 3000 lumen, ο εντυπωσιακός λόγος ανάλυσης 2000:1, το μικρό βάρος και η φορητότητα καθιστούν τον LV-8320 έναν εξαιρετικά ευέλικτο προβολέα κορυφαίας απόδοσης.
 
Οπτικά εξαρτήματα υψηλής απόδοσης.
Ο ευρυγώνιος φακός ζουμ 1,6x παρέχει ευελιξία στην τοποθέτηση του προβολέα, σε χώρους κάθε μεγέθους. Ο LV-8320 εκμεταλλεύεται την ευρέως αναγνωρισμένη εξειδίκευση της Canon στην τεχνολογία φακών και προσφέρει εικόνες ευρείας οθόνης χωρίς παραμόρφωση, ακόμη και στα άκρα, σε οποιοδήποτε εταιρικό ή εκπαιδευτικό περιβάλλον.
 
Ειδική σχεδίαση για εύκολο χειρισμό.
Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως η Ταυτόχρονη Προβολή Εικόνων (Εικόνα-μέσα-σε-Εικόνα ή Εικόνα-δίπλα-σε-Εικόνα) και η ρύθμιση Χρώματος Τοίχου, συμβάλουν στην προβολή εντυπωσιακών παρουσιάσεων με ελάχιστη προσπάθεια. Η ρύθμιση και ο χειρισμός του LV-8320 απαιτούν ελάχιστο χρόνο, ακόμη και από χρήστες χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Η πρακτική λειτουργία Αυτόματης Αναζήτησης Εισόδου αναγνωρίζει αυτόματα το σήμα από τον φορητό υπολογιστή ή άλλες πηγές εικόνας, ενώ η λειτουργία Αυτόματης Διόρθωσης Τραπεζοειδούς Παραμόρφωσης σε εύρος ± 20% αποκαθιστά τη γεωμετρία της εικόνας. Το ενσωματωμένο ηχείο 10W και η υποδοχή εξόδου στάθμης γραμμής προσφέρουν ευέλικτες επιλογές ήχου. Η χρήσιμη λειτουργία Κωδικού Πρόσβασης βοηθά στην προστασία του LV-8320 από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.
 
Συνδέσεις για κάθε χρήση.
Η είσοδος HDMI δίνει στον LV-8320 τη δυνατότητα προβολής εικόνων εξαιρετικής καθαρότητας από τις σύγχρονες ψηφιακές πηγές. Παράλληλα, η ενσωματωμένη θύρα δικτύου RJ-45 επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο του LV-8320 από απόσταση – π.χ. μέσω ενός συστήματος ελέγχου του χώρου.
 
Σχεδίαση φιλική προς το περιβάλλον.
Πιστή στη δέσμευσή της για μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον μέσω της σχεδίασης των προϊόντων, η Canon έχει ενσωματώσει στον LV-8320 πληθώρα χαρακτηριστικών που συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Η λυχνία με διάρκεια ζωής 5000 ώρες, το φίλτρο με διάρκεια ζωής 5500 ώρες – στην κατάσταση Eco – και η κατανάλωση ενέργειας κάτω του 1W σε κατάσταση αναμονής (με απενεργοποιημένο δίκτυο) βοηθούν στη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. Το Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Λυχνίας συμβάλει στη διατήρηση ικανοποιητικής αντίθεσης και στην αναπαραγωγή ρεαλιστικών χρωμάτων κατά την προβολή σκοτεινών σκηνών, με παράλληλη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως 62%*. Στην Κατάσταση Eco, το επίπεδο θορύβου του LV-8320 είναι μόλις 29dBA.
 
Εύκολη και οικονομική συντήρηση.
Παρά τα προηγμένα χαρακτηριστικά του LV-8320, η συντήρησή του είναι απλή και οικονομική. Η λυχνία του προβολέα μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα από τον χρήστη μέσω του επάνω καλύμματος της συσκευής.
 
* Σύγκριση μεταξύ της Κανονικής και της Αυτόματης Κατάστασης Λυχνίας του LV-8320, με επιλεγμένη την Κατάσταση Δυναμικής Εικόνας.