Αυτός ο σαρωτής LiDE έχει δυνατότητα ανάλυσης στα 4800dpi και μια βάση για κάθετη σάρωση, έτσι ώστε να εξοικονομείται χώρος. Η ευχρηστία του σαρωτή έχει βελτιωθεί λόγω της Κατάστασης Αυτόματης Σάρωσης, αλλά και της μείωσης ατελειών από σκόνη και γρατζουνιές.

 

Χαρακτηριστικά
• Ανάλυση 4800 x 4800dpi και βάθος χρώματος 48-bit
• Σάρωση Α4 στα 300dpi σε 10 δευτερόλεπτα
• 5 κουμπιά EZ για Αυτόματη Σάρωση, Αντιγραφή, Αποστολή σε Ηλεκτρονική Διεύθυνση και Μετατροπή σε 2 x PDF
• Κάθετη σάρωση
• Μείωση ατελειών από σκόνη και γρατζουνιές στις φωτογραφίες
• Κατάσταση Αυτόματης Σάρωσης: ευκολία σάρωσης και αποθήκευσης
• Ευέλικτος σαρωτής LiDE υψηλής ανάλυσης για τον καθημερινό χρήστη
 
Ποιοτική, παραγωγική σάρωση
Αυτός ο σαρωτής εισαγωγικού επιπέδου σαρώνει φωτογραφίες και έγγραφα στην εντυπωσιακή ανάλυση των 4800 x 4800 dpi. Με τη δυνατότητα εσωτερικού βάθους χρώματος 48-bit, οι φωτογραφίες σαρώνονται με υψηλού βαθμού λεπτομέρεια. Ο αισθητήρας εικόνας και η γυάλινη επιφάνεια σάρωσης είναι του ιδίου πλάτους, χαρακτηριστικό που διασφαλίζει την ακριβή και ποιοτική αναπαραγωγή όλων των φωτογραφιών σας.
Η σάρωση σε A4 γίνεται γρήγορα, με έγχρωμη ανάλυση 300 dpi, σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.
 
Μικρός και κομψός
Αυτός ο σαρωτής πολύ μικρού μεγέθους και κομψού σχεδιασμού προσαρμόζεται στην αισθητική κάθε σπιτιού. Η κάθετη βάση προσφέρει εξοικονόμηση χώρου. Επίσης, το ενσωματωμένο του κάλυμμα είναι σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει τη σάρωση όλων των τύπων εγγράφων -όπως βιβλία- χωρίς συμβιβασμούς ως προς την αισθητική.
 
Ευχρηστία
Αυτός ο σαρωτής καθιστά εύκολη κάθε λειτουργία, χάρη στα τέσσερα κουμπιά λειτουργίας με απλό πάτημα. Με το κουμπί Αυτόματης Σάρωσης αναγνωρίζεται αυτόματα το είδος του πρωτοτύπου και διασφαλίζεται η σάρωση φωτογραφιών και εγγράφων με ένα κλικ. Επίσης, τα κουμπιά Αντιγραφής, Αποστολής σε Ηλεκτρονική Διεύθυνση και Μετατροπής Εγγράφων σε PDF συμβάλλουν στην απλούστευση της λειτουργίας της συσκευής.
 
Ταχύτατες δυνατότητες βελτίωσης εικόνας
Η αφαίρεση κόκκων σκόνης και γρατζουνιών καθίσταται εφικτή για όλες τις φωτογραφίες σας, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε την ποιότητά τους. Μέσω αυτής της δυνατότητας, μειώνονται αυτόματα η σκόνη και οι γρατζουνιές, ενώ αποκαθίσταται το ξεθωριασμένο χρώμα των παλιών φωτογραφιών.
Η τεχνολογία Αυτόματης Διόρθωσης Εγγράφων βελτιώνει ξεχωριστά το κείμενο, τα γραφικά και τις εικόνες στα σαρωμένα έγγραφα.
Ανάμεσα στις υπόλοιπες δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου, περιλαμβάνονται η Αυτόματη Διόρθωση Φωτογραφιών Auto Photo Fix II και το Μενού Λύσεων EX.
 
Τροφοδοσία μέσω USB
Ο σαρωτής αυτός τροφοδοτείται και συνδέεται με χρήση ενός μόνο καλωδίου USB, ελαχιστοποιώντας τα καλώδια και την ακαταστασία.