Αυτός ο μικρός, έγχρωμος δικτυακός σαρωτής υψηλής ταχύτητας είναι σχεδιασμένος για να αυξάνει την παραγωγικότητα και να απλοποιεί τον διαμερισμό των πληροφοριών. Η κομψή και στιβαρή του σχεδίαση τον καθιστά ιδανικό για πολυάσχολα γραφεία ή περιβάλλοντα εξυπηρέτησης πελατών.

 

Χαρακτηριστικά
• Ελκυστικός σχεδιασμός και μικρό μέγεθος
• Σάρωση και αποστολή εγγράφων σε πολλαπλούς προορισμούς
• Εύχρηστη λειτουργία, με έξυπνη έγχρωμη οθόνη αφής
• Ευρεία γκάμα προηγμένων δυνατοτήτων ασφαλείας
• Εύκολη εξ αποστάσεως διαχείριση και ενοποίηση με το δίκτυο
• Πρόσθετες πληροφορίες
 
Ειδική σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου.
Ο νέος σαρωτής ScanFront 300/300P είναι απλός στη χρήση και εύκολος στη διαχείριση, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά μικρός ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε γραφείο οποιουδήποτε μεγέθους. Διαθέτοντας το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία του, αυτός ο σαρωτής μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για γραφεία με περιορισμένο χώρο. Η κομψή και ταυτόχρονα στιβαρή του σχεδίαση επιτρέπει την τοποθέτησή του σε χώρους υποδοχής ή σε σημεία εξυπηρέτησης πελατών.
 
Αύξηση παραγωγικότητας.
Η ευρεία γκάμα των χαρακτηριστικών εξοικονόμησης χρόνου του ScanFront 300/300P βοηθά στη βελτιστοποίηση των ροών εργασίας και στη μείωση του κόστους. Οι ταχύτητες σάρωσης 30 σελ./λεπτό (ΑΜ) και 25 σελ./λεπτό (έγχρωμο) επιτρέπουν γρήγορη σάρωση εγγράφων. Η εκτεταμένη σειρά επιλογών αποστολής -σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις, κοινόχρηστους φακέλους, τοποθεσίες FTP, συσκευές USB, εκτυπωτές και φαξ- επιτρέπει τον γρήγορο διαμερισμό των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ταυτόχρονης αποστολής σε πολλαπλούς προορισμούς.
 
Εύχρηστη λειτουργία.
Ο ScanFront 300/300P προσφέρει στους χρήστες μια απλή και πρακτική εμπειρία. Η μεγάλη, έγχρωμη και υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής παρέχει τη δυνατότητα εύκολης πλοήγησης στα μενού της συσκευής, ενώ τα πλήκτρα εξατομικευμένων εργασιών διασφαλίζουν τη γρήγορη και ακριβή διανομή αρχείων.
 
Προηγμένη ασφάλεια.
Οι προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας βοηθούν τους χρήστες να διατηρούν τον έλεγχο όλων των σημαντικών τους πληροφοριών. Η ασφαλής ταυτοποίηση χρήστη και η αναγνώριση μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων (μόνο για το μοντέλο ScanFront 300P) αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο εταιρικό δίκτυο. Για επιπρόσθετη προστασία, οι άδειες χρήσης της συσκευής, βάσει χρήστη ή τμήματος, επιτρέπουν τον έλεγχο της πρόσβασης στις επιλογές του σαρωτή. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα διασφάλισης των πληροφοριών που έχουν σαρωθεί, χρησιμοποιώντας την εύκολη λειτουργία κρυπτογράφησης αρχείων PDF, ενώ η λειτουργία αυτόματης διαγραφής της μνήμης μειώνει τον κίνδυνο των παραβιάσεων της πολιτικής ασφαλείας.
 
Πρακτική απομακρυσμένη διαχείριση.
Η γκάμα εργαλείων διαμόρφωσης και διαχείρισης του δικτυακού σαρωτή ScanFront 300/300P επιτρέπει την απλή εγκατάσταση και διαχείριση της συσκευής. Η προσθήκη ενός σαρωτή στο δίκτυο δεν απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό ή λογισμικό. Μετά τη σύνδεση, οι διαχειριστές του τμήματος IT έχουν την εξ αποστάσεως δυνατότητα να ενημερώσουν, να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας, να ανακτήσουν και να διαχειριστούν πολλαπλές συσκευές, μέσω ενός απλού προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο ή με ταυτόχρονη χρήση του ScanFront Administration Tool. Η εύκολη ενημέρωση λογισμικού και εγκατάστασης βοηθά στην ελαχιστοποίηση του κόστους διακοπής λειτουργίας της συσκευής και διαχείρισης των τμημάτων IT.
 
Εύκολη ενοποίηση.
Η ενοποίηση του σαρωτή με τα συστήματα διαχείρισης εγγράφων είναι απλή, χάρη στο εξατομικευμένο αρχείο ευρετηρίου και τη δυνατότητα ονομασίας των αρχείων, επιτρέποντας την εύκολη ταξινόμηση και ανάκτησή τους.
 
Αυξημένη αξιοπιστία.
Η δυνατότητα ευθύγραμμης διαδρομής χαρτιού και η στιβαρή τεχνολογία του τροφοδότη της Canon επιτρέπουν τη σάρωση δεσμίδας εγγράφων διαφόρων μεγεθών, με μία μόνο λειτουργία ομαδικής σάρωσης. Η δυνατότητα υπερηχητικής ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας του ScanFront 300P εξαλείφει την ανάγκη χειροκίνητου ελέγχου δεδομένων εικόνας, σε περίπτωση προβλήματος κατά την τροφοδοσία του χαρτιού: ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό εξοικονόμησης χρόνου.
 
Περιβαλλοντική ευαισθησία.
Προσφέροντας έως και 70% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με παρόμοια προϊόντα, ο ScanFront 300/300P καλύπτει τις απαιτήσεις της Οδηγίας RoHS, ενώ η συμμόρφωση με το πρόγραμμα ENERGY STAR συμβάλλει στην εκπλήρωση των στόχων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας.