Επιτραπέζιος σαρωτής, φιλικός προς τον χρήστη, με ισχυρό λογισμικό που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας του γραφείου. Αποτελεί μια εύχρηστη και προσιτή λύση ψηφιοποίησης για μικρότερα γραφεία και τμήματα οργανισμών.
 
Πλεονεκτήματα
- Έγχρωμη σάρωση υψηλής ταχύτητας, έως 40 εικ./λεπτό
- Μικρές διαστάσεις και ευκολία χρήσης
- Πακέτο ισχυρού λογισμικού, που περιλαμβάνει την εφαρμογή eCopy PDF Pro Office
- Πρόσθετα λογισμικού (plug-ins) για τις υπηρεσίες σύννεφου Google Docs, Evernote και SharePoint
- Αξιόπιστος χειρισμός εγγράφων
- Προηγμένη επεξεργασία εικόνας
- Εξαιρετικά υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα
 
Γρήγορη και παραγωγική σάρωση
Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες απεικόνισης της Canon, ο DR-C120 προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα, επιτυγχάνοντας σάρωση έγχρωμων εγγράφων διπλής όψης με ταχύτητα έως 40 εικ./λεπτό. Ο τροφοδότης εγγράφων 50 φύλλων αυξάνει ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας.
 
Ευκολία χρήσης και μικρές διαστάσεις
Βασικό στοιχείο της σχεδίασης του DR-C120 είναι η φιλικότητα προς τον χρήστη. Ο χειρισμός μέσω του εμπρός πάνελ διευκολύνει τον τερματισμό, την έναρξη και τη συνέχεια της σάρωσης με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Υπάρχει επίσης δυνατότητα εκκίνησης των τυπικών διαδικασιών σάρωσης μέσω του πλήκτρου ‘Έναρξη’, γεγονός το οποίο – εκτός του ότι εξοικονομεί χρόνο – διασφαλίζει την ακρίβεια των εργασιών, δεδομένου ότι όλες οι ρυθμίσεις σάρωσης είναι ήδη προκαθορισμένες. Οι μικρές διαστάσεις του DR-C120 προσφέρουν ευελιξία σε θέσεις με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο, ενώ η σχεδίαση με δίσκο τριών δρόμων επιτρέπει σάρωση με τον δίσκο εξόδου ανοικτό, κλειστό ή ανοικτό κατά το ήμισυ.
 
Περισσότερες δυνατότητες με το πλήρες πακέτο λογισμικού
Ο DR-C120 παρέχεται με μια εντυπωσιακή γκάμα εφαρμογών λογισμικού για απόλυτα επαγγελματικά αποτελέσματα σάρωσης, στις οποίες περιλαμβάνονται τα CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort και eCopy PDF Pro Office. Το εύχρηστο λογισμικό CaptureOnTouch υποστηρίζει σάρωση σε πολλές μορφές αρχείου, όπως PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP και PPTX. Υπάρχει επίσης δυνατότητα σάρωσης και αποθήκευσης εγγράφων απευθείας σε εφαρμογές σύννεφου, συμπεριλαμβανομένων των SharePoint, Evernote και Google Docs. Επιπλέον, παρέχεται μια πλήρης άδεια χρήσης του eCopy PDF Pro Office, το οποίο είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για τη δημιουργία, επεξεργασία και μετατροπή αρχείων PDF.
 
Εντυπωσιακός χειρισμός εγγράφων
Ανεξάρτητα από τον τύπο του εγγράφου, ο στιβαρός μηχανισμός τροφοδοσίας εγγυάται βέλτιστη τροφοδοσία και αξιόπιστο διαχωρισμό των φύλλων του πρωτοτύπου, ακόμη και κατά τη μαζική σάρωση εγγράφων εκτυπωμένων σε υλικά μικρού και μεγάλου πάχους. Ο ευέλικτος DR-C120 έχει επίσης δυνατότητα σάρωσης επαγγελματικών καρτών, ταυτοτήτων, εγγράφων μήκους έως 3 μ., ακόμη και εγγράφων A3 (σε κατάσταση Folio).
 
Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
Χάρη στις εύχρηστες λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας, ο DR-C120 απαιτεί ελάχιστη προετοιμασία για τη σάρωση εγγράφων εκτυπωμένων σε διαφορετικά υλικά – τοποθετήστε απλώς τα έγγραφα και ξεκινήστε τη σάρωση! Λειτουργίες όπως η αυτόματη αναγνώριση του μεγέθους των εγγράφων, η ανίχνευση χρώματος και η διόρθωση κλίσης διασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, επιλέξτε απλώς την πλήρως αυτόματη κατάσταση λειτουργίας, για αυτόματη εφαρμογή των βέλτιστων ρυθμίσεων σάρωσης ανάλογα με το περιεχόμενο του εγγράφου.
 
Φιλικός προς το περιβάλλον
Ο DR-C120 είναι μια εξαιρετικά αποδοτική συσκευή, που χρησιμοποιεί λιγότερη από τη μισή ενέργεια πολλών συγκρίσιμων σαρωτών στην κατηγορία του. Για πρόσθετη ευκολία και εξοικονόμηση ενέργειας, ο σαρωτής απενεργοποιείται αυτόματα, παράλληλα με τον υπολογιστή στον οποίο είναι συνδεδεμένος.