Σαρωτές / Scanners

Αυτός ο σαρωτής LiDE έχει δυνατότητα ανάλυσης στα 4800dpi και μια βάση για κάθετη σάρωση, έτσι ώστε να εξοικονομείται χώρος. Η ευχρηστία του σαρωτή έχει βελτιωθεί λόγω της Κατάστασης Αυτόματης Σάρωσης, αλλά και της μείωσης ατελειών από σκόνη και γρατζουνιές.

Περισσότερα: Canon CanoScan LiDE 210

Αυτός ο μικρός, έγχρωμος δικτυακός σαρωτής υψηλής ταχύτητας είναι σχεδιασμένος για να αυξάνει την παραγωγικότητα και να απλοποιεί τον διαμερισμό των πληροφοριών. Η κομψή και στιβαρή του σχεδίαση τον καθιστά ιδανικό για πολυάσχολα γραφεία ή περιβάλλοντα εξυπηρέτησης πελατών.

Περισσότερα: Canon ScanFront 300

Παραγωγικός σαρωτής εξαιρετικά μικρών διαστάσεων για χρήση στον δρόμο ή στο σπίτι. Αποτελεί ιδανική επιλογή για στελέχη που ταξιδεύουν συχνά και για οικιακούς χρήστες.

Περισσότερα: Canon P-208

Επιτραπέζιος σαρωτής, φιλικός προς τον χρήστη, με ισχυρό λογισμικό που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας του γραφείου. Αποτελεί μια εύχρηστη και προσιτή λύση ψηφιοποίησης για μικρότερα γραφεία και τμήματα οργανισμών.

Περισσότερα: Canon DR-C120

Ο σαρωτής SmartLF Ci 40c έχει σχεδιαστεί για τη σάρωση εγγράφων μεγάλου μεγέθους με υψηλή ταχύτητα και απευθύνεται στους τομείς CAD & GIS. Αυτή η εύχρηστη και φιλική λύση με δυνατότητα δικτύωσης και σάρωσης εγγράφων έως 40”, προσφέρει οπτική ανάλυση 600 dpi και εκπληκτική ευκρίνεια στην αναπαραγωγή λεπτών γραμμών και εικόνων με υψηλή λεπτομέρεια.

Περισσότερα: Canon Smart LF Ci 40c