Αυτό το κομψό, εύχρηστο και μικρό ασπρόμαυρο laser 3-σε-1 πολυμηχάνημα προσφέρει με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και τροφοδοσίας εγγράφων και καθίσταται ιδανικό για σπίτια και μικρά γραφεία.

Χαρακτηριστικά

 

• Ασπρόμαυρο laser πολυμηχάνημα 3-σε-1: εκτύπωση, αντιγραφή & σάρωση
• Κομψή σχεδίαση που εξοικονομεί χώρο
• Εύχρηστη και έξυπνη οθόνη LCD
• 23 σελίδες ανά λεπτό - 9 δευτερόλεπτα χρόνος παραγωγής πρώτης εκτύπωσης
• Ανάλυση μέχρι και 1200 x 600 dpi
• Αυτόματος Τροφοδότης Εγγράφων (DADF) 35 φύλλων
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Κομψό και μικρό
Αυτό το μικρό και οικονομικό πολυμηχάνημα προσφέρει υψηλής ποιότητας λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης. Με το μικρό του μέγεθος και τον κομψό σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, αποτελεί μια ευπρόσδεκτη πινελιά σε κάθε σπίτι ή γραφείο.

Εξαίσια ποιότητα εικόνας
Με τη βελτιωμένη ανάλυση εκτύπωσης των 1200 x 600 dpi, το πολυμηχάνημα αυτό προσφέρει επαγγελματικές εκτυπώσεις laser, με ευκρινές κείμενο και ακριβή γραφικά.

Αυτόματος Τροφοδότης Εγγράφων 35 φύλλων
Γρήγορη και εύκολη αντιγραφή και σάρωση εγγράφων με τον Αυτόματο Τροφοδότη Εγγράφων 35 φύλλων.

Ευχρηστία
Το i-SENSYS MF4430 διαθέτει μια απλή και έξυπνη οθόνη χειρισμού LCD, ειδικά σχεδιασμένη για τον εύκολο χειρισμό της συσκευής. Με κείμενο 5 γραμμών, αλλά και γραφικών, οι διάφορες λειτουργίες καθίστανται εύκολα και γρήγορα προσβάσιμες, ενώ παρέχονται και περισσότερες πληροφορίες που εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια.

Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια
Με ταχύτητα παραγωγής 23 σελίδες ανά λεπτό και με μικρό Χρόνο Παραγωγής Πρώτης Εκτύπωσης σε λιγότερο από 9 δευτερόλεπτα, οι εκτυπώσεις και τα αντίγραφα παράγονται όταν ακριβώς τα θέλετε. Με τη δυνατότητα ταχείας ανάκαμψης από την κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης, χάρη στις τεχνολογίες Ταχείας Πρώτης Εκτύπωσης, δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένετε. Επιπροσθέτως, αυτή η οικονομική συσκευή απαιτεί μόλις 3 watt σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης, διασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ευέλικτη έγχρωμη σάρωση
Η έγχρωμη σάρωση εγγράφων και φωτογραφιών καθίσταται εύκολη και εξαιρετικά ευέλικτη, χάρη στην ανάλυση που φτάνει τα 9600 x 9600 dpi. Τα αρχεία μπορούν να σαρωθούν απευθείας σε διεύθυσνη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε PDF με τη χρήση του MF Toolbox, έτσι ώστε να μπορούν να ανακτηθούν γρήγορα για μελλοντική χρήση.

Κασέτα Όλα-σε-Ένα
Η ανακυκλούμενη κασέτα Όλα-σε-Ένα διασφαλίζει λειτουργία που δεν απαιτεί συντήρηση και εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε βάθος χρόνου. Αντικαταστήστε μέσα σε δευτερόλεπτα τη μικρή κασέτα, που περιέχει το γραφίτη, το τύμπανο και τις μονάδες καθαρισμού, με μια αυθεντική κασέτα laser της Canon, και ο εκτυπωτής σας θα λειτουργεί και πάλι σαν καινούργιος.