Ο εκτυπωτής A3+ PIXMA Pro9500 Mark II της Canon προσφέρει κορυφαίας ποιότητας εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής σε μία ευρεία γκάμα υλικών εκτύπωσης, παρέχοντας στους επαγγελματίες φωτογράφους νέες ευκαιρίες για την αύξηση των εσόδων τους, καθώς και δυνατότητα διατήρησης της διαδικασίας παραγωγής εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας στο χώρο τους. Επίσης, δίνει την δυνατότητα δημιουργίας και πώλησης εικόνων ποιότητας γκαλερί.

Χαρακτηριστικά

    * Παραγωγή εκτυπώσεων σε μεγέθη έως A3+ & σε υλικά πλάτους 14"
    * 10 μελάνια Lucia τύπου pigment
    * Εκπληκτικές ιλουστρασιόν εκτυπώσεις
    * Εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις
    * Κορυφαίος έλεγχος χρώματος
    * Υποστήριξη ευρείας γκάμας υλικών εκτύπωσης
    * Adobe Photoshop Elements 6.0
    * Εκτύπωση με 16 bit ανά κανάλι
    * Διόρθωση Φωτισμού Περιβάλλοντος

Παραγωγή επαγγελματικών εκτυπώσεων σε μεγέθη έως A3+ & σε υλικά πλάτους 14"
Το PIXMA Pro9500 Mark II σας επιτρέπει να παράγετε υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις προς πώληση σε μία ευρεία γκάμα μεγεθών, από 10x15 εκ. έως A3+, καθώς και σε υλικά με πλάτος 14”, ιδανικά για εκθέσεις.

Ελευθερία στην επιλογή υλικών και εκπληκτικές ιλουστρασιόν εκτυπώσεις
Το PIXMA Pro9500 Mark II επιτρέπει την εκτύπωση εικόνων σε ιλουστρασιόν υλικά με αυξημένη σταθερότητα, χωρίς διαφοροποιήσεις στη γυαλιστερή υφή. Επιλέξτε από μία ευρεία γκάμα υλικών εκτύπωσης με γυαλιστερή ή ματ υφή, καθώς και υλικών για καλλιτεχνικές εφαρμογές. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε από μία πληθώρα υποστηριζόμενων υλικών άλλων κορυφαίων κατασκευαστών του κλάδου, όπως οι Hahnemuhle, Crane, Somerset, Moab, Innova, Arches, Canson & Pictorico και πολλοί άλλοι. Χάρη στην επίπεδη διαδρομή χαρτιού, μπορείτε να παράγετε εκτυπώσεις σε υλικά με πάχος έως 1,2 χιλ.

10 ανεξάρτητα μελάνια Lucia τύπου pigment
Διαθέστε τις εκτυπώσεις σας προς πώληση με απόλυτη σιγουριά χάρη στα μελάνια Lucia τύπου pigment της Canon, τα οποία παρουσιάζουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα έναντι του ξεθωριάσματος. Οι επιπλέον κασέτες μελανιών κόκκινου και πράσινου χρώματος επεκτείνουν τη γκάμα των χρωμάτων, ενώ το φωτογραφικό και το ματ μαύρο μελάνι εγκαθιστώνται στον εκτυπωτή ταυτόχρονα, εξαλείφοντας την ανάγκη αλλαγής των κασετών για τους διαφορετικούς τύπους χαρτιού.

Κορυφαίος έλεγχος χρωμάτων και εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις
Το ουδέτερο γκρι μελάνι και οι μεταμεριστικές ιδιότητες των μελανιών Lucia της Canon επιτρέπουν την εξαιρετικά εύκολη παραγωγή ουδέτερων απρόμαυρων εκτυπώσεων με ομαλές διαβαθμίσεις τόνων και υψηλή αντίθεση, ακόμα και όταν υπάρχουν ταυτόχρονα έγχρωμα και ασπρόμαυρα στοιχεία στην εικόνα.

Ποιότητα εκτύπωσης FINE και 16 bit ανά κανάλι
Η κεφαλή εκτύπωσης FINE της Canon δημιουργείται μέσω μίας πλήρως φωτολιθογραφικής διαδικασίας, χωρίς συγκόλληση εξαρτημάτων, γεγονός το οποίο επιτρέπει την ακριβή εναπόθεση και έλεγχο κάθε μεμονωμένου σταγονιδίου μελανιού, προσφέροντας παράλληλα υψηλή ανάλυση 4800x2400 dpi. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή εκτυπώσεων με εξαιρετικό βαθμό λεπτομέρειας, απαλλαγμένων από φωτογραφικό κόκκο. Η δυνατότητα των 16bit ανά κανάλι δημιουργεί ομαλότερες διαβαθμίσεις τόνων τόσο στις έγχρωμες όσο και στις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και διευκολύνει την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων από εικόνες 16 bit.

Παρεχόμενο λογισμικό Adobe PS Elements 6.0 και πρόσθετο Easy-PhotoPrint Pro
Για αποτελεσματική επεξεργασία των φωτογραφιών, το λογισμικό Adobe Photoshop Elements 6 παρέχεται μαζί με το πρόσθετο Easy-PhotoPrint Pro της Canon για το Photoshop* ή το Digital Photo Professional, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα διάταξης πολλαπλών εικόνων και προσαρμογής των ρυθμίσεων εκτύπωσης από μία οθόνη.

Διόρθωση Φωτισμού Περιβάλλοντος
Η λειτουργία Διόρθωσης Φωτισμού Περιβάλλοντος** διορθώνει αυτόματα τους έγχρωμους τόνους των εκτυπώσεων, για ακριβή απόδοση των χρωμάτων σύμφωνα με τις συνθήκες φωτισμού στις οποίες θα προβληθούν.

* Συμβατότητα με τις εφαρμογές Photoshop CS/CS2/CS3/CS4 και Photoshop Elements 6
**Μόνο στα Windows Vista