Ο PIXMA iX7000 είναι ο απόλυτος inkjet εκτυπωτής A3 για περιβάλλοντα γραφείου. Η τεχνολογία PgR επιτρέπει την παραγωγή εξαιρετικών εκτυπώσεων με ποιότητα λέιζερ σε απλό χαρτί: ιδανικό χαρακτηριστικό για τη δημιουργία εγγράφων, φωτογραφιών, φυλλαδίων και πόστερ. Τα μελάνια τύπου pigment παράγουν φωτογραφικές εκτυπώσεις A3+ υψηλής στιλπνότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής.
Χαρακτηριστικά

    * Κορυφαίος επαγγελματικός inkjet εκτυπωτής A3
    * Ταχύτητα εκτύπωσης 10,2/8,1 εικ./λεπτό (Α&Μ/Χρώμα) βάσει του εκτιμώμενου χρόνου παραγωγής (ESAT) ISO
    * Παραγωγή κορυφαίων εκτυπώσεων σε απλό χαρτί με την τεχνολογία PgR
    * Φωτογραφικές εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στη χρήση των μελανιών τύπου pigment Lucia
    * Συρτάρι χαρτιού 250 φύλλων
    * Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης A3
    * Δυνατότητα λήψης έτοιμων προτύπων
    * Ethernet

Εκτύπωση inkjet A3 για επαγγελματίες του χώρου των επιχειρήσεων
Ο PIXMA iX7000 προσφέρει κορυφαίας ποιότητας εκτυπώσεις σε απλό χαρτί σε απαιτητικούς επαγγελματίες που αναζητούν συνδυασμό υψηλής ποιότητας και ευελιξίας: παράγετε εκτυπώσεις εγγράφων και υλικού οπτικής επικοινωνίας, μεγέθους έως A3, σε απλό χαρτί ή ζωντανέψτε εντυπωσιακά τις φωτογραφίες σας, σε μέγεθος έως A3+.

Πραγματικά υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης εγγράφων
Για τη μέτρηση των ταχυτήτων εκτύπωσης, η Canon υποστηρίζει το πρότυπο ISO το οποίο χρησιμοποιείται σε όλο τον κλάδο της βιομηχανίας. Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εύκολης επιλογής του κατάλληλου PIXMA για τις ανάγκες τους, βάσει των πραγματικών ταχυτήτων εκτύπωσης εγγράφων. Ο PIXMA iX7000 προσφέρει ταχύτητες 10,2 εικ./λεπτό και 8,1 εικ./λεπτό για την εκτύπωση ασπρόμαυρων και έγχρωμων εγγράφων αντίστοιχα, βάσει του εκτιμώμενου χρόνου παραγωγής (ESAT) ISO.

Ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου με τεχνολογία PgR
Η τεχνολογία της κεφαλής εκτύπωσης FINE της Canon με σταγονίδια μελανιού 2pl παρέχει ανάλυση εκτύπωσης 4800x1200dpi για παραγωγή έγχρωμων φωτογραφιών με εκπληκτικό βαθμό λεπτομέρειας και κειμένων με απόλυτη καθαρότητα και ευκρίνεια. Η εκτύπωση μίας φωτογραφίας 10x15 εκ. χωρίς περιθώρια ολοκληρώνεται σε περίπου 44 δευτερόλεπτα. Η χρήση της τεχνολογίας μελανιών αντιδράσεως τύπου pigment (PgR) της Canon επιτρέπει την παραγωγή εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας σε απλό χαρτί, με ζωντανά χρώματα υψηλής αντίθεσης, με λιγότερες πιθανότητες εξάπλωσης ή ξεθωριάσματος εξαιτίας της υγρασίας. Τα μελάνια τύπου pigment LUCIA προσφέρουν χρώμα εκπληκτικής πυκνότητας με εξαιρετικά επίπεδα σταθερότητας και ανθεκτικότητας της εικόνας.

Ευέλικτος χειρισμός υλικών εκτύπωσης
Διαθέτοντας τρεις διαδρομές τροφοδοσίας χαρτιού – ένα κάτω συρτάρι 250 φύλλων, ένα δίσκο χειροκίνητης τροφοδοσίας και ένα δίσκο στην πίσω πλευρά της συσκευής – ο PIXMA iX7000 προσφέρει είσοδο χαρτιού υψηλής χωρητικότητας για μία μεγάλη ποικιλία φωτογραφικών ή απλών υλικών εκτύπωσης. Η δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης σε απλό χαρτί παρέχεται για μεγέθη έως A3 και αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για την εξοικονόμηση χαρτιού και τη μείωση της σπατάλης.

Δημιουργία πόστερ και διαφημιστικών φυλλαδίων
Ο PIXMA iX7000 είναι ιδανικός για τις επιχειρήσεις που θέλουν να εκτυπώνουν διαφημιστικά φυλλάδια, υλικό προώθησης και αφίσες στις εγκαταστάσεις τους και παρέχεται με το μοναδικό προνόμιο πρόσβασης σε μία σειρά έτοιμων προτύπων (Solutions Templates) με δυνατότητα λήψης. Αυτά τα πρότυπα είναι συμβατά με την εφαρμογή Microsoft Word® και παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να παράγουν εύκολα εκτυπώσεις υλικού με επαγγελματική εμφάνιση.

Ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης και λογισμικό επαγγελματικού επιπέδου
Η ενσωματωμένη δυνατότητα δικτύωσης μέσω Ethernet επιτρέπει τη σύνδεση του PIXMA iX7000 σε δίκτυο, ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για την κοινή χρήση της συσκευής σε περιβάλλοντα γραφείου. Για την αποτελεσματική εκτύπωση φωτογραφιών, παρέχεται επίσης το πρόσθετο Easy-PhotoPrint Pro της Canon για τις εφαρμογές Adobe® Photoshop Elements και Photoshop, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα διάταξης πολλαπλών εικόνων, τη διαχείριση εκτυπώσεων μεγάλου όγκου και την εφαρμογή λεπτομερών ρυθμίσεων εκτύπωσης.