Κομψός εκτυπωτής εξαιρετικά μικρού μεγέθους, για εντυπωσιακής ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών και εγγράφων έως A3+. Χάρη στην πληθώρα των δημιουργικών δυνατοτήτων που προσφέρει, αποτελεί ιδανική επιλογή για το σπίτι ή για μικρά γραφεία.


Χαρακτηριστικά
• Κομψός εκτυπωτής A3+ εξαιρετικά μικρού μεγέθους
• Ανάλυση εκτύπωσης έως 9600 dpi και σταγονίδια μελανιού με όγκο 1pl κατ' ελάχιστο
• 5 ανεξάρτητα δοχεία μελανιού
• Ταχύτητα εκτύπωσης 11,3 εικ./λεπτό (Α&Μ) / 8,8 εικ./λεπτό (Χρώμα), βάσει ISO ESAT
• Εκτύπωση φωτογραφίας 10x15 εκ. χωρίς περιθώρια σε 36 δευτ. περίπου
• Πρόσβαση σε επαγγελματικά έτοιμα πρότυπα (Solution Templates)
• ChromaLife100+

Εκτυπώστε επιχειρηματικά έγγραφα με επαγγελματική εμφάνιση, καθώς και πόστερ, λογιστικά φύλλα, αρχιτεκτονικά σχέδια ή υλικό προώθησης με ζωντανά χρώματα και εκπληκτικό βαθμό λεπτομέρειας, σε απλό χαρτί μεγέθους έως A3. Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες σας με εκτυπώσεις ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου σε μέγεθος έως A3+, χάρη στην τεχνολογία FINE των κεφαλών εκτύπωσης inkjet της Canon, η οποία χρησιμοποιεί μικροσκοπικά σταγονίδια μελανιού με όγκο 1pl και υψηλή ανάλυση έως 9600 dpi.
Ανεξάρτητα δοχεία μελανιού
Ο PIXMA iX6550 διαθέτει 5 ανεξάρτητα δοχεία μελανιού. Όταν εξαντληθεί το μελάνι ενός χρώματος, απαιτείται αντικατάσταση ενός μόνο δοχείου, χαρακτηριστικό που ελαχιστοποιεί τη σπατάλη και βοηθά στη διατήρηση του κόστους εκτύπωσης σε χαμηλά επίπεδα.
Υψηλή παραγωγικότητα
Απολαύστε υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, 11,3 εικ./λεπτό για ασπρόμαυρα έγγραφα και 8,8 εικ./λεπτό για έγχρωμα έγγραφα. Η εκτύπωση μιας φωτογραφίας υψηλής ποιότητας σε μέγεθος 10x15 εκ. χωρίς περιθώρια ολοκληρώνεται σε περίπου 36 δευτερόλεπτα*.
Απευθείας εκτύπωση από ταινίες
Μετατρέψτε τις αναμνήσεις που καταγράψατε με μια ψηφιακή βιντεοκάμερα Canon σε υπέροχες εκτυπώσεις, με τη λειτουργία Full HD Movie Print. Αναπαράγετε απλά την ταινία σας σε έναν υπολογιστή και επιλέξτε τα καρέ που θέλετε να εκτυπώσετε.
Έξυπνες εφαρμογές λογισμικού
Η παραγωγή φωτογραφικών εκτυπώσεων δεν ήταν ποτέ πιο απλή, χάρη στο λογισμικό Easy-PhotoPrint EX, το οποίο προσφέρει λειτουργίες όπως η διόρθωση του φαινομένου των κόκκινων ματιών και η εξομάλυνση της υφής των προσώπων, η οποία μειώνει την ένταση των ρυτίδων. Το λογισμικό Easy-WebPrint EX προσφέρει δυνατότητα εύκολου συνδυασμού και εκτύπωσης περιεχομένου από πολλαπλές τοποθεσίες Web.
Πρόσθετη δημιουργικότητα
Το CREATIVE PARK PREMIUM είναι μια online υπηρεσία που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και εικόνων από φωτογράφους και καλλιτέχνες με διεθνή αναγνώριση**. Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ευχετήριων καρτών, ημερολογίων κ.α. με επαγγελματική εμφάνιση.
Δημιουργήστε εντυπωσιακά επαγγελματικά έγγραφα (όπως φυλλάδια και υλικό προώθησης) εύκολα και γρήγορα, μεταφέροντας στον υπολογιστή σας έτοιμα πρότυπα (Solution Templates), συμβατά με το Microsoft Word.
Φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια ζωής
Το σύστημα ChromaLife100+ διασφαλίζει την παραγωγή υπέροχων φωτογραφιών που μένουν αναλλοίωτες για μια ζωή. Ο συνδυασμός της κεφαλής εκτύπωσης FINE, των γνήσιων μελανιών και επιλεγμένων φωτογραφικών χαρτιών της Canon προστατεύει τις πολύτιμες αναμνήσεις σας, διατηρώντας τες για τις μελλοντικές γενιές.


* Ανατρέξτε στις Προδιαγραφές
** Απαιτείται σύνδεση με το Internet. Η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο όταν είναι εγκατεστημένα γνήσια μελάνια Canon