Εκτυπωτές & Πολυμηχανήματα Inkjet

Το PIXMA MX375 είναι πολυμηχάνημα με φαξ που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις. Με εφαρμοσμένο ADF 30 σελίδων και πλήρη γκάμα software, είναι και εύχρηστο και προσιτό. Compact μέγεθος με δυνατότητα γρήγορων επιλογών.

Περισσότερα: Canon MFP MX375

Το PIXMA MX435 με ενσωματωμένο Wi-Fi και Αυτόματο Τροφοδότη Εγγράφων, ένα κομψό πολυμηχάνημα που χωράει τέλεια στο γραφείο του σπιτιού με τις γρήγορες ταχύτητες που προσφέρει. Compact σχεδιασμός με δυνατότητα γρήγορης επιλογής FastFront.

Περισσότερα: Canon MFP MX435

Το PIXMA MX895 παράγει εκτυπώσεις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Με υποστήριξη ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης Wi-Fi, καθώς και της τεχνολογίας PIXMA Cloud Link, αυτή η συσκευή προσφέρει επίσης λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, φαξ και σάρωσης διπλής όψης.

Περισσότερα: Canon MFP MX895

Ένα προηγμένο, πολλαπλών δυνατοτήτων πολυμηχάνημα με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης και απευθείας εκτύπωσης από δίσκο. Μέσω του έξυπνου περιβάλλοντος εργασίας και της TFT οθόνης 7,5 εκ., έχετε ταχύτατη πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες.

Περισσότερα: Canon MFP MG5550

Ο εκτυπωτής A3+ PIXMA Pro9500 Mark II της Canon προσφέρει κορυφαίας ποιότητας εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής σε μία ευρεία γκάμα υλικών εκτύπωσης, παρέχοντας στους επαγγελματίες φωτογράφους νέες ευκαιρίες για την αύξηση των εσόδων τους, καθώς και δυνατότητα διατήρησης της διαδικασίας παραγωγής εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας στο χώρο τους. Επίσης, δίνει την δυνατότητα δημιουργίας και πώλησης εικόνων ποιότητας γκαλερί.

Περισσότερα: Canon PIXMA Pro9500 Mark II


Ο PIXMA iX7000 είναι ο απόλυτος inkjet εκτυπωτής A3 για περιβάλλοντα γραφείου. Η τεχνολογία PgR επιτρέπει την παραγωγή εξαιρετικών εκτυπώσεων με ποιότητα λέιζερ σε απλό χαρτί: ιδανικό χαρακτηριστικό για τη δημιουργία εγγράφων, φωτογραφιών, φυλλαδίων και πόστερ. Τα μελάνια τύπου pigment παράγουν φωτογραφικές εκτυπώσεις A3+ υψηλής στιλπνότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Περισσότερα: Canon ix7000

Κομψός εκτυπωτής εξαιρετικά μικρού μεγέθους, για εντυπωσιακής ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών και εγγράφων έως A3+. Χάρη στην πληθώρα των δημιουργικών δυνατοτήτων που προσφέρει, αποτελεί ιδανική επιλογή για το σπίτι ή για μικρά γραφεία.

Περισσότερα: Canon ix6550