Αυτό το σύστημα μικρών διαστάσεων προσφέρει ταχύτητα 20 σελ./λεπτό, σε εκτυπώσεις έγχρωμου υλικού για χαρτί Α4 και Α3, και αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρές ομάδες εργασίας και γραφεία που επιζητούν πρακτική λειτουργικότητα και έξυπνη έγχρωμη επικοινωνία με την ελάχιστη δυνατή επένδυση.

 

Πλεονεκτήματα

  • Ταχύτητα ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης 20 σελ./λεπτό
  • Εύχρηστη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. με ρυθμιζόμενη κλίση
  • Προαιρετική λειτουργικότητα αποστολής και φαξ
  • 4 GB μνήμης flash
  • Εύκολος έλεγχος της πρόσβασης και της χρήσης ανά χρήστη
  • Ευέλικτος χειρισμός υλικών εκτύπωσης και υποστήριξη λειτουργιών τελικής επεξεργασίας εγγράφων
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Λεπτομερή Χαρακτηριστικά

Πρακτικό και ευέλικτο
Το μικρών διαστάσεων και αξιόπιστο iR-ADV C2220L προσφέρει εκτυπώσεις με ταχύτητα 20 σελ./λεπτό σε ασπρόμαυρο και χρώμα, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και υποστήριξη υλικών βάρους έως 220 γρ./μ.² με μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού 2.270 φύλλα. Προσθέστε ισχυρές προαιρετικές επιλογές σάρωσης για να δώσετε στους χρήστες τη δυνατότητα να μετατρέπουν έντυπα έγγραφα σε ηλεκτρονικά αρχεία και να τα διανέμουν με ευκολία σε διάφορες μορφές, έτοιμα για χρήση σε ψηφιακές ροές εργασίας.
 
Ευκολία χρήσης
Η οθόνη αφής 17,8 εκ. – που προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας, ρυθμίζεται ως προς την κλίση και εμφανίζει μενού με λογική οργάνωση και εκπαιδευτικό υλικό – εγγυάται τον εύχρηστο χειρισμό του συστήματος. Μπορείτε να απλοποιήσετε τις εργασίες που εκτελείτε συχνά, αναθέτοντάς τες σε πλήκτρα αφής, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο και κόπο.
 
Έξυπνη επικοινωνία
Με το iR-ADV C2220L μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι εκτυπώσεις σας θα έχουν ευκρινές κείμενο, εικόνες εξαιρετικής σαφήνειας και ισορροπημένα χρώματα. Το εσωτερικό και τα εξωτερικά finisher σας δίνουν τη δυνατότητα να παράγετε τελικά έγγραφα με επαγγελματική εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό έκδοσης εγγράφων iW Desktop της Canon για να συνδυάσετε και να τροποποιήσετε έγγραφα με ευκολία, και κατόπιν εφαρμόστε λειτουργίες τελικής επεξεργασίας για να δημιουργήσετε εκπληκτικές, προσωποποιημένες προσφορές, εκθέσεις και υλικό για παρουσιάσεις.
 
Ενοποίηση και διαχείριση
Το iR-ADV C2220L ενσωματώνεται τέλεια στην υπάρχουσα υποδομή και έχει δυνατότητα χρήσης πόρων από άλλα συστήματα iR-ADV του δικτύου, όπως οι λειτουργίες φαξ και ο χώρος αποθήκευσης, προσφέροντας βέλτιστη λειτουργικότητα χωρίς σπατάλη χρημάτων για περιττό εξοπλισμό. Η ενσωματωμένη πλατφόρμα MEAP συνεργάζεται στενά με μια ποικιλία ισχυρών εφαρμογών για την υποστήριξη των κρίσιμων ροών εργασίας της επιχείρησης που σχετίζονται με έγγραφα.
Τα επεκτάσιμα εργαλεία διαχείρισης συσκευών της Canon επιτρέπουν τη διαμόρφωση, διαχείριση και αναβάθμιση του συστήματος, μεμονωμένα ή ως μέρος ενός συνόλου. Παρέχουν επίσης υπηρεσίες παρακολούθησης, αναφορών και διάγνωσης για προληπτική και αποδοτική συντήρηση, μεγιστοποιώντας τη διαθεσιμότητα του συστήματος.
 
Έλεγχος της επένδυσής σας
Οι έξυπνες μέθοδοι ταυτοποίησης χρηστών προσφέρουν απόλυτο έλεγχο της πρόσβασης και των δικαιωμάτων των χρηστών, ενώ οι λειτουργίες παραγωγής αναφορών παρέχουν διαφάνεια και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων. Μπορείτε να προχωρήσετε ακόμη πιο μακριά, θεσπίζοντας περιορισμούς πρόσβασης σε συγκεκριμένες λειτουργίες ανά χρήστη, για σκοπούς ελέγχου του κόστους. Το επίπεδο προστασίας των πληροφοριών σας είναι ιδιαίτερα υψηλό, χάρη σε μια σειρά στάνταρ και προαιρετικών χαρακτηριστικών που φροντίζουν για την ασφάλεια του συστήματος, του δικτύου και των εγγράφων.
 
Περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Το σύστημα διαθέτει πιστοποίηση ENERGY STAR®, προσφέρει μια από τις χαμηλότερες τιμές TEC¹ στον χώρο και καταναλώνει μόλις 1 W σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Επίσης, στην κατασκευή του χρησιμοποιούνται εξαρτήματα από βιο-πλαστικό και ανακυκλωμένο πλαστικό, όπου είναι δυνατόν.
 
    ¹Typical Electricity Consumption (Τυπική Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας) - Η μεθοδολογία ορίζεται από τον οργανισμό ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)
    Brochure