Αυτό το έξυπνο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών προάγει την επικοινωνία της επιχείρησης, επιτρέποντας εκτύπωση έγχρωμου υλικού με ταχύτητα 30 σελ./λεπτό, σε χαρτί Α4 και Α3. Εύκολη ενσωμάτωση στην υπάρχουσα υποδομή και χαρακτηριστικά ασφάλειας και ελέγχου κόστους σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον πακέτο, που προσφέρει πραγματική αξία σε κάθε πολυάσχολο γραφείο.

Πλεονεκτήματα

  • Ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης 35 σελ./λεπτό και έγχρωμης εκτύπωσης 30 σελ./λεπτό
  • Πάνελ με έγχρωμη οθόνη αφής 21,3 εκ., ανάλυσης SVGA
  • Ευέλικτες δυνατότητες χειρισμού υλικών εκτύπωσης και τελικής επεξεργασίας εγγράφων
  • Έκδοση εντυπωσιακών εγγράφων μέσα στην επιχείρηση
  • Εύκολος έλεγχος της πρόσβασης και της χρήσης ανά χρήστη
  • Κορυφαία ενεργειακή απόδοση

Λεπτομερή Χαρακτηριστικά

Υψηλή παραγωγικότητα
Το έξυπνο iR-ADV C5235i παράγει ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με ταχύτητα 35 σελ./λεπτό και έγχρωμες εκτυπώσεις με ταχύτητα 30 σελ./λεπτό· υποστηρίζει υλικά με βάρος έως 256 γρ./μ.², ενώ η μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού φτάνει τα 5.000 φύλλα. Ο σαρωτής διπλής όψης με ένα πέρασμα, που επιτυγχάνει ταχύτητα 120 εικ./λεπτό, μετατρέπει τα έντυπα έγγραφα σε ηλεκτρονικά αρχεία ευέλικτων μορφών, όπως οι Office Open, XML, PPT και Word, έτοιμα για χρήση σε ψηφιακές ροές εργασίας.
 
Εμπειρία χρηστών
Η μεγάλη οθόνη αφής, που προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας, ρυθμίζεται ως προς την κλίση και παρέχει μοναδική εμπειρία χρήσης. Μπορείτε να απλοποιήσετε τις εργασίες που εκτελείτε συχνά, αναθέτοντάς τες σε πλήκτρα αφής, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο και κόπο. Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές¹ μπορούν να εκτυπώνουν/σαρώνουν έγγραφα από/σε αυτές με ευκολία.
 
Ποιότητα επικοινωνίας
Το iR-ADV C5235i εκτυπώνει με ανάλυση 1200x1200 dpi, αποδίδοντας ευκρινές κείμενο και εικόνες εξαιρετικής σαφήνειας, ενώ ο γραφίτης pQ προσφέρει ισορροπημένα χρώματα και θαυμάσια ποιότητα εικόνας. Χάρη στην πλήρη σειρά επιλογών τελικής επεξεργασίας και το λογισμικό iW Desktop της Canon, η δημιουργία εγγράφων με συρραφή ή διάτρηση, καθώς και φυλλαδίων επαγγελματικής ποιότητας, είναι ευκολότερη από ποτέ άλλοτε. Εντυπωσιάστε με εκπληκτικές, προσωποποιημένες προσφορές, εκθέσεις και υλικό για παρουσιάσεις, που δημιουργούνται σέρνοντας απλώς αρχεία στις επιθυμητές θέσεις με τεχνικές μεταφοράς και απόθεσης αρχείων (drag-and-drop). Αναβαθμίστε την απόδοση και την αναπαραγωγή των χρωμάτων στο επόμενο επίπεδο με τον προαιρετικό ελεγκτή imagePASS-B2 τεχνολογίας Fiery.
 
Ισχυρές δυνατότητες ενοποίηση και διαχείρισης
Η απρόσκοπτη ενοποίηση με δίκτυα και επιχειρησιακές λύσεις, η κοινή χρήση πόρων με άλλα συστήματα και η δυνατότητα διασύνδεσης με υπηρεσίες Σύννεφου (Cloud), όπως το Google Drive, σας δίνουν τη δυνατότητα να εργάζεστε και να μοιράζεστε έγγραφα με ευελιξία. Η ενσωματωμένη πλατφόρμα MEAP συνεργάζεται στενά με μια ποικιλία ισχυρών εφαρμογών για την υποστήριξη και βελτιστοποίηση των κρίσιμων ροών εργασίας της επιχείρησης.
Τα εργαλεία διαχείρισης συσκευών επιτρέπουν τη διαμόρφωση, διαχείριση και αναβάθμιση του συστήματος, μεμονωμένα ή ως μέρος ενός συνόλου. Ταυτόχρονα, οι αποδοτικές υπηρεσίες παρακολούθησης, αναφορών και διάγνωσης της Canon εγγυώνται τη μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας.
 
Έλεγχος της επένδυσής σας
Οι έξυπνες μέθοδοι ταυτοποίησης χρηστών προσφέρουν απόλυτο έλεγχο της πρόσβασης και των δικαιωμάτων των χρηστών, ενώ οι λειτουργίες παραγωγής αναφορών παρέχουν διαφάνεια και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων. Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μακριά, μπορείτε να ορίσετε περιορισμούς πρόσβασης σε συγκεκριμένες λειτουργίες ανά χρήστη, για σκοπούς ελέγχου του κόστους. Το επίπεδο προστασίας των πληροφοριών σας είναι ιδιαίτερα υψηλό, χάρη σε μια σειρά στάνταρ και προαιρετικών χαρακτηριστικών που φροντίζουν για την ασφάλεια του συστήματος, του δικτύου και των εγγράφων.
 
Περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Το σύστημα διαθέτει πιστοποίηση ENERGY STAR®, προσφέρει μια από τις χαμηλότερες τιμές TEC² στον χώρο, καταναλώνει μόλις 1 W σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας και κατασκευάζεται με χρήση εξαρτημάτων από βιο-πλαστικό και ανακυκλωμένο πλαστικό, όπου είναι δυνατόν.
 
    ¹Υποστήριξη για iPAD, iPhone και Android (προς επιβεβαίωση)
    ²Typical Electricity Consumption (Τυπική Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας) - Η μεθοδολογία ορίζεται από τον οργανισμό ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)