Αυτό το σύστημα αποτελεί μια λύση κορυφαίων προδιαγραφών για την παραγωγή εκτυπώσεων στο γραφείο. Προσφέρει ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης 65 σελ./λεπτό, σε χαρτί Α4 και Α3, με ευελιξία και ποιότητα που συνδυάζεται τέλεια με τις υπάρχουσες ροές εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει τις πληροφορίες και προστατεύει το περιβάλλον.

Πλεονεκτήματα
  • Ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης 70 σελ./λεπτό και έγχρωμης εκτύπωσης 65 σελ./λεπτό
  • Πάνελ με έγχρωμη οθόνη αφής 21,3 εκ., ανάλυσης SVGA
  • Επιλογή μεταξύ ελεγκτών τεχνολογίας Canon και Fiery
  • Σάρωση ταχύτητας έως 200 εικ./λεπτό, με τροφοδότη χωρητικότητας 300 φύλλων που παρέχει σάρωση διπλής όψης με ένα πέρασμα
  • Κορυφαίες δυνατότητες τελικής επεξεργασίας
  • Κορυφαία ενεργειακή απόδοση

Λεπτομερή Χαρακτηριστικά

Υψηλή παραγωγικότητα
Το iR-ADV C7270i παράγει ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με ταχύτητα 70 σελ./λεπτό και έγχρωμες εκτυπώσεις με ταχύτητα 65 σελ./λεπτό· υποστηρίζει υλικά με βάρος έως 300 γρ./μ.², ενώ η μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού φτάνει τα 6.900 φύλλα. Οι ισχυρές λειτουργίες σάρωσης μετατρέπουν τα έντυπα έγγραφα σε ηλεκτρονικά αρχεία ευέλικτων μορφών, όπως οι Office Open, XML, PPT και Word, έτοιμα για χρήση σε ψηφιακές ροές εργασίας. Για επεξεργασία υψηλής ταχύτητας, προηγμένη διαχείριση των εργασιών και αυτοματοποίηση της ροής εργασίας, συνδυάστε το σύστημα με τον προαιρετικό ελεγκτή τεχνολογίας Fiery ColorPASS-GX400 ή τον ελεγκτή image PASS-A2.
 
Εμπειρία χρηστών
Η μεγάλη οθόνη αφής 21,3 εκ., που προσαρμόζεται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας, παρέχει ασύγκριτη εμπειρία χρήσης. Μπορείτε να απλοποιήσετε τις κοινές εργασίες, αναθέτοντάς τες σε πλήκτρα αφής, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο και κόπο. Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές¹ μπορούν να εκτυπώνουν/σαρώνουν έγγραφα από/σε αυτές με ευκολία.
 
Ποιότητα επικοινωνίας
Το iR-ADV C7270i εκτυπώνει με ανάλυση 1200x1200 dpi, αποδίδοντας ευκρινές κείμενο και εικόνες εξαιρετικής σαφήνειας, ενώ ο γραφίτης pQ προσφέρει ισορροπημένα χρώματα και αξεπέραστη ποιότητα εικόνας. Οι κορυφαίων προδιαγραφών επιλογές τελικής επεξεργασίας και το λογισμικό iW Desktop της Canon παρέχουν δυνατότητες συρραφής, διάτρησης, προσθήκης ένθετων, απλού διπλώματος και παραγωγής συρραμμένων φυλλαδίων με ακρίβεια και ευκολία. Η λειτουργία εκτύπωσης με μεταβλητά δεδομένα της Fiery επιτρέπει την παραγωγή στοχευμένου επικοινωνιακού υλικού, όπως επιστολές, ενώ η πληθώρα των πρακτικών χαρακτηριστικών του συστήματος συμβάλλει στη βελτίωση της επιχειρηματικής σας επικοινωνίας.
 
Ενοποίηση και διαχείριση
Η απρόσκοπτη ενοποίηση με δίκτυα και επιχειρησιακές λύσεις, η κοινή χρήση πόρων με άλλα συστήματα και η δυνατότητα διασύνδεσης με υπηρεσίες Σύννεφου (Cloud), όπως το Google Drive, σας δίνουν τη δυνατότητα να εργάζεστε με ευελιξία. Η ενσωματωμένη πλατφόρμα MEAP συνεργάζεται στενά με μια ποικιλία ισχυρών λύσεων λογισμικού για την υποστήριξη και βελτιστοποίηση των κρίσιμων ροών εργασίας της επιχείρησης.
Τα εργαλεία διαχείρισης συσκευών επιτρέπουν τη διαμόρφωση, διαχείριση και αναβάθμιση του συστήματος, μεμονωμένα ή ως μέρος ενός συνόλου. Παρέχουν επίσης υπηρεσίες παρακολούθησης, αναφορών και διάγνωσης για προληπτική και αποδοτική συντήρηση.
 
Έλεγχος της επένδυσής σας
Οι έξυπνες μέθοδοι ταυτοποίησης χρηστών προσφέρουν απόλυτο έλεγχο της πρόσβασης και των δικαιωμάτων των χρηστών, ενώ οι λειτουργίες παραγωγής αναφορών παρέχουν διαφάνεια και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων. Το επίπεδο προστασίας των πληροφοριών σας είναι ιδιαίτερα υψηλό, χάρη σε μια σειρά στάνταρ και προαιρετικών χαρακτηριστικών που φροντίζουν για την ασφάλεια του συστήματος, του δικτύου και των εγγράφων.
 
Περιβαλλοντική υπευθυνότητα
Το σύστημα διαθέτει πιστοποίηση ENERGY STAR® και προσφέρει μια από τις χαμηλότερες τιμές TEC*² στον χώρο, χάρη στην τεχνολογία στερέωσης κατ' απαίτηση της Canon. Επίσης, στην κατασκευή του συστήματος χρησιμοποιούνται εξαρτήματα από βιο-πλαστικό και ανακυκλωμένο πλαστικό, όπου είναι δυνατόν.

    ¹Υποστήριξη για iPAD, iPhone και Android (προς επιβεβαίωση)
    ²Typical Electricity Consumption (Τυπική Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας) - Η μεθοδολογία ορίζεται από τον οργανισμό ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)