Έγχρωμοι εκτυπωτές

Αυτά τα έγχρωμα συστήματα A4 της σειράς Image Runner ADVANCE προσφέρουν ποιοτική επικοινωνία με χρώμα απαιτώντας ελάχιστο χώρο στο γραφείο σας. Η εύκολη ενσωμάτωση στην υπάρχουσα υποδομή και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ελέγχου κόστους τα καθιστούν ιδανικά για μικρές ομάδες εργασίας.

Περισσότερα: NEW Canon Image Runner ADVANCE C250i


Αυτά τα έγχρωμα συστήματα A4 της σειράς imageRUNNER ADVANCE προσφέρουν ποιοτική επικοινωνία με χρώμα απαιτώντας ελάχιστο χώρο στο γραφείο σας. Η εύκολη ενσωμάτωση στην υπάρχουσα υποδομή και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και ελέγχου κόστους τα καθιστούν ιδανικά για μικρές ομάδες εργασίας.

Περισσότερα: NEW Canon Image Runner ADVANCE C350i

Το Canon Image Runner C1325iF είναι ένα πολυλειτουργικό Α4 μηχάνημα που αποδίδει πλούσια και οικονομικά το χρώμα δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη για γρήγορο και αποτελεσματικό χειρισμό, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε προτεραιότητες επιχείρησής του.

Περισσότερα: NEW Canon Image Runner C1325iF

Αυτό το σύστημα μικρών διαστάσεων προσφέρει ταχύτητα 20 σελ./λεπτό, σε εκτυπώσεις έγχρωμου υλικού για χαρτί Α4 και Α3, και αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρές ομάδες εργασίας και γραφεία που επιζητούν πρακτική λειτουργικότητα και έξυπνη έγχρωμη επικοινωνία με την ελάχιστη δυνατή επένδυση.

Περισσότερα: Canon Image Runner ADVANCE C2220l

Αυτό το έξυπνο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών προάγει την επικοινωνία της επιχείρησης, επιτρέποντας εκτύπωση έγχρωμου υλικού με ταχύτητα 30 σελ./λεπτό, σε χαρτί Α4 και Α3. Εύκολη ενσωμάτωση στην υπάρχουσα υποδομή και χαρακτηριστικά ασφάλειας και ελέγχου κόστους σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον πακέτο, που προσφέρει πραγματική αξία σε κάθε πολυάσχολο γραφείο.

Περισσότερα: Canon Image Runner ADVANCE C5235i

Αυτό το σύστημα αποτελεί μια λύση κορυφαίων προδιαγραφών για την παραγωγή εκτυπώσεων στο γραφείο. Προσφέρει ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης 65 σελ./λεπτό, σε χαρτί Α4 και Α3, με ευελιξία και ποιότητα που συνδυάζεται τέλεια με τις υπάρχουσες ροές εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει τις πληροφορίες και προστατεύει το περιβάλλον.

Περισσότερα: Canon Image Runner ADVANCE C7270i