Σχεδιασμένος για εφαρμογές CAD, GIS και πόστερ, καθώς και για εσωτερική παραγωγή εκτυπώσεων Ο imagePROGRAF iPF670 είναι ένας εκτυπωτής μεγάλου μεγέθους 24”/A1 κατασκευασμένος για παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας σε περιβάλλοντα CAD/GIS, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα με τη νέα μελάνη ματζέντα και εντυπωσιακή απόδοση της επένδυσής σας.

 

Οφέλη
Υψηλής ποιότητας συνεχή εκτύπωση
Βελτιωμένο σώμα 24"
Σαφέστερη ποιότητας για σχέδια CAD και συμβατό με HP-GL/2
Σύστημα μελανιών LUCIA 5 χρωμάτων
Νέο μελάνι ματζέντα για ευρύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων
130ml δοχεία μελάνης hot-swap
Λογισμικό Direct Print & Share
Cloud ready
Λογιστικά εργαλεία
 
Υψηλή παραγωγικότητα
Πάρτε την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο με τον Canon iPF670, τον νέο εκτυπωτή 5 χρωμάτων μας με πιο γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης που επιτρέπει την έξοδο A1 σε draft mode σε 28 δευτερόλεπτα. Παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με τη νέα δυνατότητα εκτύπωσης Direct Print & Share. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν συντομεύσεις για τις περισσότερες χρησιμοποιούμενες ρυθμίσεις εκτύπωσης και στην συνέχεια να εκτυπώσετε με μεταφορά και απόθεση αρχείων σε συντομεύσεις τους.
 
Εξαιρετική ποιότητα ακρίβεια
Το σύστημα βαφής 5 χρωμάτων dye-and-pigment της Canon παράγει την πιο ευκρινής και λεπτές γραμμές. Με ακρίβεια +/-0,1% και ελάχιστο πλάτος γραμμής 0,02 χιλ., η ακρίβεια είναι εγγυημένη. Αποκτήστε πιο ζωντανά χρώματα για CAD και GIS σχέδια, και την καλύτερη ποιότητα στο κόκκινο κείμενο ή εικόνες για αφίσες και POS, με την αναδιατυπωθεί μελάνη ματζέντα του iPF680, ο οποίος καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα καλύτερα από ποτέ.
 
Έτοιμοι για το cloud
Ενισχύει την παραγωγικότητα και βελτιώνει την εκτύπωση εργασιών με το imagePROGRAF Direct Print & Share, το οποίο σας επιτρέπει να εκτυπώνετε μια σειρά από τύπους αρχείων χωρίς να χρειάζεται εφαρμογή. Επίσης το PosterArtist, σας επιτρέπει να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία για άμεση κοινή χρήση, με εύκολη πρόσβαση ακόμα και από φορητές συσκευές. Επίσης υποστηρίζεται εκτύπωση από μια εφαρμογή iPad.
 
Οικονομικά αποδοτικό και αποτελεσματικό
Διαχειριστείτε το κόστος εκτύπωσης πιο εύκολα με το ενσωματωμένο Status Monitor. Η λογιστική λειτουργία του Status Monitor συλλέγει αρχεία εκτύπωσης και υπολογίζει αυτόματα το κόστος ανά εργασία ή τη χρονική περίοδο. Μπορεί να επιλεγεί η λειτουργία economy mode  το οποίο χρησιμοποιεί λιγότερο μελάνι: ιδανικό όταν εκτυπώνετε πρόχειρα έγγραφα.
 
Βελτιωμένη σχεδίαση
Με τον Canon iPF670 μπορείτε να κάνετε καλύτερη χρήση του χώρου σας με βελτιωμένο σώμα 24 ", το οποίο είναι υψηλό σε χαρακτηριστικά, αλλά μικρό σχετικά με τον χώρο που καταλαμβάνει. Η εξοικονόμηση χώρου με βάση διαστάσεις του τον καθιστούν ιδανικό για τις επιχειρήσεις που θέλουν υψηλή παραγωγικότητα χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο.
 
Κατασκευασμένος για απαιτητικές ροές εργασίας
Ο iPF670 είναι συμβατός με HP-GL/2 και HP-RTL, και περιλαμβάνει τη δυνατότητα να ορίσετε τις ρυθμίσεις της χρωματικής παλέτας για τις ροές εργασίας CAD. Το προεγκατεστημένο λογισμικό περιλαμβάνει ένα βελτιστοποιημένο πρόγραμμα οδήγησης για το AutoCAD, και ένα plug-in για  Microsoft Office που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε απευθείας από το Word, Excel ή PowerPoint.