Σχεδιασμένος για εφαρμογές CAD, GIS και πόστερ, καθώς και για εσωτερική παραγωγή εκτυπώσεων Ο imagePROGRAF iPF770 είναι ένας εκτυπωτής μεγάλου μεγέθους 36”/A0 κατασκευασμένος για παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας σε περιβάλλοντα CAD/GIS, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και εντυπωσιακή απόδοση της επένδυσής σας.

Πλεονεκτήματα
Μικρές διαστάσεις, εξοικονόμηση χώρου
Διαχείριση κόστους και παρακολούθηση της απόδοσης της επένδυσης με λογισμικό καταγραφής εργασιών
Φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση, με πρόσβαση από την εμπρός πλευρά του συστήματος
Υψηλή παραγωγικότητα, με δεξαμενές μελανιού αντικαθιστώμενες “εν λειτουργία”
Εκπληκτική ποιότητα & ακρίβεια
Συμβατότητα με HP GL/2 & HP-RTL
Λεπτομερή Χαρακτηριστικά
 
Σχεδιασμένος με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευχρηστία
Ο iPF770 έχει σχεδιαστεί με στόχο να ενσωματώνεται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον CAD/GIS. Η σχεδίασή του, με λεπτές γραμμές και μικρές διαστάσεις, καθώς και το σύστημα προσπέλασης του χαρτιού από την εμπρός πλευρά, επιτρέπουν την εγκατάσταση του εκτυπωτή οπουδήποτε θέλετε, ακόμη και σε άμεση επαφή με έναν τοίχο. Όλες οι διεργασίες – συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των δεξαμενών μελανιού – εκτελούνται από την εμπρός πλευρά, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να ενοχλήσετε τους συναδέλφους στο γραφείο, όπου κι αν έχει τοποθετηθεί ο εκτυπωτής.
Ο πίνακας ελέγχου, με τη μεγάλη οθόνη LCD και τα γραφικά με κίνηση, διασφαλίζει τη γρήγορη και εύκολη εκμάθηση του συστήματος. Οι εκτυπώσεις συγκεντρώνονται αυτόματα και μπορούν να παραληφθούν από ένα καλάθι υψηλής χωρητικότητας, ώστε να μην φθείρονται. Υπάρχει ακόμη και ένα πρακτικό χρονόμετρο εκτύπωσης, το οποίο σας ενημερώνει πότε θα ολοκληρωθεί μια εργασία.
 
Υψηλή παραγωγικότητα
Η παραγωγικότητα θα σας εκπλήξει, καθώς μια πρόχειρη εκτύπωση A0 απαιτεί μόλις 48 δευτερόλεπτα. Η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας L-COA της Canon και η υποστήριξη δικτύωσης Gigabit Ethernet διασφαλίζουν εντυπωσιακά γρήγορη αναπαραγωγή κάθε εκτύπωσης, από αρχιτεκτονικές κατόψεις έως γεωγραφικές πληροφορίες.
Οι αντικαθιστώμενες “εν λειτουργία” δεξαμενές μελανιού επιτρέπουν αλλαγή τους κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, για μέγιστη παραγωγικότητα.
 
Οικονομία και αποδοτικότητα
Η ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης κόστους επιτρέπει τον υπολογισμό του κόστους ανά εκτύπωση και του συνολικού κόστους λειτουργίας του εκτυπωτή με ακρίβεια και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τα δεδομένα μέσω του προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή ή να τα εξάγετε σε αρχείο μορφής CSV για χρήση σε δικά σας αρχεία ή συστήματα. Για μείωση της ποσότητας του μελανιού που χρησιμοποιείται, είναι διαθέσιμη μια Οικονομική κατάσταση εκτύπωσης, ιδανική για την παραγωγή πρόχειρων εγγράφων. Επιπλέον, το λογισμικό e-Συντήρησης της Canon ανιχνεύει και διαχειρίζεται αυτόματα τα μηχανικά προβλήματα και τη μειωμένη στάθμη των μελανιών, ενημερώνοντας απευθείας την Τεχνική Υπηρεσία της Canon και μεγιστοποιώντας τη διαθεσιμότητα του συστήματος.
 
Εκπληκτική ποιότητα & ακρίβεια
Το 5-χρωμο σύστημα μελανιών αντιδράσεως dye και pigment της Canon παράγει ζωντανά χρώματα και απίστευτα ευκρινείς και λεπτές γραμμές, ενώ το νέο μελάνι ματζέντα βελτιώνει ακόμη περισσότερο την γκάμα των κόκκινων τόνων. Με εύρος ανοχής +/– 0,1% και ελάχιστο πάχος γραμμής 0,02 χιλ., η ακρίβεια είναι εγγυημένη. Οι εικόνες εντυπωσιάζουν, χάρη στην ανάλυση 2.400 x 1.200 dpi και τις κεφαλές εκτύπωσης υπερ-υψηλής πυκνότητας που χρησιμοποιούν 15.360 ακροφύσια.
 
Κατασκευασμένος για ροές εργασίας υψηλών απαιτήσεων
Ο iPF770 είναι συμβατός με τις γλώσσες HP-GL/2 και HP-RTL, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων για παλέτες και πένες, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ροές εργασίας CAD. Το πρόγραμμα οδήγησης HDI για AutoCAD συνοδεύεται επίσης από ένα πρόσθετο για χρήστες του Microsoft Office, που επιτρέπει απευθείας εκτύπωση από τις εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint.