Απολαύστε την ποιότητα και την παραγωγικότητα με αυτό το γρήγορο, 36 "εκτυπωτή 5 χρωμάτων, με σκληρό δίσκο 320 GB, ιδανικό για τα CAD/GIS και αγορές αφίσας. Αποκτήστε ευκρινείς αποτελέσματα για CAD/GIS και αφίσες με τη νέα μελάνη ματζέντα, ενώ οι δεξαμενές χωρητικότητας 300ml εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα χωρίς χρόνο διακοπής.

Οφέλη
 • Υψηλής ποιότητας συνεχή εκτύπωση
 • Βελτιωμένο σώμα 36"
 • Μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς
 • Σαφέστερη ποιότητας για σχέδια CAD και συμβατό με HP-GL/2
 • Σύστημα μελανιών LUCIA 5 χρωμάτων
 • Νέα μελάνι ματζέντα για ευρύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων
 • 130ml/300ml δοχεία μελάνης hot-swap
 • Λογισμικό Direct Print & Share
 • Cloud ready
 • Σκληρός Δίσκος 320 GB
 • Λογιστικά εργαλεία
 
Υψηλή παραγωγικότητα
Πάρτε την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο με τον Canon iPF780, τον νέο εκτυπωτή 5 χρωμάτων μας με πιο γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης που επιτρέπει την έξοδο A0 σε draft mode σε 41 δευτερόλεπτα. Παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με τη νέα δυνατότητα εκτύπωσης Direct Print & Share. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν συντομεύσεις για τις περισσότερες χρησιμοποιούμενες ρυθμίσεις εκτύπωσης και στην συνέχεια να εκτυπώσετε με μεταφορά και απόθεση αρχείων σε συντομεύσεις τους.
 
Εξαιρετική ποιότητα ακρίβεια
Το σύστημα βαφής 5 χρωμάτων dye-and-pigment της Canon παράγει την πιο ευκρινής και λεπτές γραμμές. Με ακρίβεια +/0-0,1% και ελάχιστο πλάτος γραμμής 0,02 χιλ., η ακρίβεια είναι εγγυημένη. Αποκτήστε πιο ζωντανά χρώματα για CAD και GIS σχέδια, και την καλύτερη ποιότητα στο κόκκινο κείμενο ή εικόνες για αφίσες και POS, με την αναδιατυπωθεί μελάνη ματζέντα του iPF780, ο οποίος καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα καλύτερα από ποτέ.
 
Περισσότερο μελάνι, λιγότερος χρόνος εκτός λειτουργίας
Υποστηρίζουν υψηλής παραγωγής συνεχή εκτύπωση, με την ικανότητα του iPF780 να διαθέτει  μεγάλες δεξαμενές μελάνης 130ml/300ml, η οποία μπορεί να εναλλάσσεται ανάλογα με τη συχνότητα της χρήσης. Αυτό μπορεί να μειώσει πραγματικά το συνολικό κόστος κτήσης (TCO), λόγω του χαμηλότερου κόστους ανά μονάδα όγκου του μελανιού. Το χαρακτηριστικό μελάνι hot-swap σας επιτρέπει επίσης να αντικαταστήσετε τις δεξαμενές κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, το οποίο σας δίνει τη συνεχή εκτύπωση, ακόμη και σε μεγάλο αριθμό αντιτύπων.
 
Έτοιμοι για το cloud
Ενισχύει την παραγωγικότητα και βελτιώνει την εκτύπωση εργασιών με το imagePROGRAF Direct Print & Share, το οποίο σας επιτρέπει να εκτυπώνετε μια σειρά από τύπους αρχείων χωρίς να χρειάζεται εφαρμογή. Επίσης το PosterArtist, σας επιτρέπει να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία για άμεση κοινή χρήση, με εύκολη πρόσβαση ακόμα και από φορητές συσκευές. Επίσης υποστηρίζεται εκτύπωση από μια εφαρμογή iPad.
 
Οικονομικά αποδοτικό και αποτελεσματικό
Διαχειριστείτε το κόστος εκτύπωσης πιο εύκολα με το ενσωματωμένο Status Monitor. Η λογιστική λειτουργία του Status Monitor συλλέγει αρχεία εκτύπωσης και υπολογίζει αυτόματα το κόστος ανά εργασία ή τη χρονική περίοδο. Μπορεί να επιλεγεί η λειτουργία economy mode  το οποίο χρησιμοποιεί λιγότερο μελάνι: ιδανικό όταν εκτυπώνετε πρόχειρα έγγραφα.
 
Βελτιωμένη σχεδίαση
Με τον Canon iPF780 μπορείτε να κάνετε καλύτερη χρήση του χώρου σας με βελτιωμένο σώμα 36 ", το οποίο είναι υψηλό σε χαρακτηριστικά, αλλά μικρό σχετικά με τον χώρο που καταλαμβάνει. Η εξοικονόμηση χώρου με βάση διαστάσεις του τον καθιστούν ιδανικό για τις επιχειρήσεις που θέλουν υψηλή παραγωγικότητα χωρίς να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο.
 
Κατασκευασμένος για απαιτητικές ροές εργασίας
Ο iPF780 είναι συμβατός με HP-GL/2 και HP-RTL, και περιλαμβάνει τη δυνατότητα να ορίσετε τις ρυθμίσεις της χρωματικής παλέτας για τις ροές εργασίας CAD. Το προεγκατεστημένο λογισμικό περιλαμβάνει ένα βελτιστοποιημένο πρόγραμμα οδήγησης για το AutoCAD, και ένα plug-in για  Microsoft Office που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε απευθείας από το Word, Excel ή PowerPoint.