Εκτυπωτές Μεγάλου Μεγέθους & Πλάτους

Σχεδιασμένος για εφαρμογές CAD, GIS και πόστερ, καθώς και για εσωτερική παραγωγή εκτυπώσεων Ο imagePROGRAF iPF670 είναι ένας εκτυπωτής μεγάλου μεγέθους 24”/A1 κατασκευασμένος για παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας σε περιβάλλοντα CAD/GIS, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα με τη νέα μελάνη ματζέντα και εντυπωσιακή απόδοση της επένδυσής σας.

Περισσότερα: New Canon Image PROGRAF iPF670

Σχεδιασμένος για εφαρμογές CAD, GIS και πόστερ, καθώς και για εσωτερική παραγωγή εκτυπώσεων Ο imagePROGRAF iPF770 είναι ένας εκτυπωτής μεγάλου μεγέθους 36”/A0 κατασκευασμένος για παραγωγή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας σε περιβάλλοντα CAD/GIS, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και εντυπωσιακή απόδοση της επένδυσής σας.

Περισσότερα: New Canon Image PROGRAF iPF770

Απολαύστε την ποιότητα και την παραγωγικότητα με αυτό το γρήγορο, 36 "εκτυπωτή 5 χρωμάτων, με σκληρό δίσκο 320 GB, ιδανικό για τα CAD/GIS και αγορές αφίσας. Αποκτήστε ευκρινείς αποτελέσματα για CAD/GIS και αφίσες με τη νέα μελάνη ματζέντα, ενώ οι δεξαμενές χωρητικότητας 300ml εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα χωρίς χρόνο διακοπής.

Περισσότερα: Canon Image PROGRAF iPF785

Σχεδιασμένη με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευχρηστία η Λύση Πολλαπλών Λειτουργιών imagePROGRAF M40 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα, κατάλληλο για όλους όσους έχουν ανάγκες σάρωσης, αντιγραφής, αρχειοθέτησης και διανομής εγγράφων μεγάλου μεγέθους γρήγορα και εύκολα, με αξιοσημείωτη ακρίβεια και λεπτομέρεια.

Περισσότερα: Canon MFP M40 Solution