Το Motorola DS9208 hands-free με κατευθυντική σάρωση μπορεί να συλλάβει όχι μόνο barcodes εκτυπωμένα σε ετικέτες από χαρτί, αλλά και όσα εμφανίζονται στην οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου προερχόμενα από οποιοδήποτε download. Μπορείτε να έχετε κορυφαία ποιότητα και μεγάλη ταχύτητα σάρωσης ακόμη και σε κακώς τυπωμένα barcodes.Ο ανθεκτικός σχεδιασμός του έχει αποδείξει την αξιοπιστία του σε πολλές δοκιμές αντοχής. Η τιμή του παρόλ' αυτά παραμένει προσιτή.
Το DS9208 προσφέρει εξαιρετική απόδοση, ακόμα και μετά την έκθεση του σε θερμότητα, κρύο, σκόνη, και υγρά, αλλά και μετά από 2.000 διαδοχικές πτώσεις.
Χαρακτηριστικά:
 
Σάρωση
Σαρώνει 1D, 2D και PDF417 bar codes σε χαρτί, κινητά τηλέφωνα και από τις οθόνες υπολογιστών. Σαρώνει σχεδόν κάθε bar code σε οποιοδήποτε μέσο και υποστηρίζει σχεδόν κάθε τεχνολογία.
 
Κομψή σχεδίαση και μικρό οικολογικό αποτύπωμα
Τέλειο και ακομά και για τα πιο συνειδητά οικολογικά περιβάλλοντα, ενώ η μικρή συμπαγής κατασκευή του ταιριάζει και στον πιο περιορισμένο χώρο.

Φορητές και hands-free λειτουργίες
Διπλή λειτουργικότητα που εξοικονομεί χρόνο, καθώς έχει την δυνατότητα να κινεί τις γραμμές μειώνει την ανάγκη σας να σηκώνετε βαριά αντικείμενα.

Λειτουργία λίστας επιλογών
Επιλέξτε και σαρώστε μία μόνο γραμμή κώδικα από ένα μενού γραμμωτού κώδικα ή μιας "λίστας επιλογών" - ιδανικό για είδη που είναι πάρα πολύ μικρά για barcodes ετικέτες.

Λειτουργία Multi-κωδικός
Επιτρέπει την ταυτόχρονη σάρωση μιας ομάδας barcodes φτιάχνοντας αναφορές μόνο από μια προ-επιλεγμένη σειρά barcode.

Το πρώτο σφαιρικό παράθυρο εξόδου
Βελτιώνει την απόδοση της σάρωσης με την ελαχιστοποίηση των αντανακλάσεων στον αισθητήρα απεικόνισης.

Πολυκατευθυντήρια σάρωση
Εξαλείφει την ανάγκη ευθυγράμμισης του bar code και του scanner.

Συμβατό με 123Scan και απομακρυσμένης διαχείρισης σαρωτή (RSM)
Μειώνει το χρόνο και το κόστος διαχείρισης, από την αρχική διαμόρφωση στην καθημερινή διαχείριση.