Ταμειακές μηχανές

Η Norma Ej Net είναι ένας τέλειος συνεργάτης για τις περισσότερες επιχειρήσεις λόγω του εργονομικού σχεδιασμού της και της απλής λειτουργικότητά της. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές του Υπουργείου Οικονομικών όπου προϋποθέτει θύρα επικοινωνίας για την διασύνδεση με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριών για την αποστολή των δεδομένων. Είναι ανθεκτική στις εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες εργασίας εγκεκριμένη από τις δοκιμές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Διαβάστε περισσότερα: Ταμειακή NORMA EJ NET

Η  d TEC-200 είναι μια νέα ταμειακή μηχανή με απεριόριστες δυνατότητες. Ανταπεξέρχεται με άνεση σε εντατική λειτουργία Λιανικής Πώλησης ή Εστιατορίου, ενώ παράλληλα δέχεται πλήθος συνδέσεων όπως: Εξωτερικό πληκτρολόγιο, Εκτυπωτής κουζίνας ,Ζυγαριά, EFT POS, Εξωτερική οθόνη κ.α. Παράλληλα διατίθεται με επιλογή χαρτιού  σε 80mm ή σε 57mm. Ένα από τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι ότι έχει την δυνατότητα εκτύπωσης Τιμολογίου σε χαρτί  80mm ή σε 57mm. Επιπλέον, είναι έτοιμη για σύνδεση με το online σύστημα του Υπουργείου οικονομικών (TaxisNet) και κρατάει το αρχείο της ηλεκτρονικά, κάνοντας οικονομία σε χώρο και χρήμα.

Διαβάστε περισσότερα: Ταμειακή d TEC-200RR

Το σύστημα ελέγχου τιμών PC-1100 είναι συσκευή πολλών δυνατοτήτων. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της επιχείρησής σας να ελέγξουν μόνοι τους την τιμή του προϊόντος πριν προχωρήσουν στην αγορά του. Ιδανικό για καταστήματα μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους και σουπερμάρκετς που εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό πελατών.

Διαβάστε περισσότερα: Price Checker PC-1100

Το σύστημα ελέγχου τιμών Shuttle SG-15 της Scantech είναι μια απλή, μα κομψή συσκευή. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της επιχείρησής σας να ελέγξουν μόνοι τους την τιμή του προϊόντος πριν προχωρήσουν στην αγορά του. Ιδανικό για καταστήματα μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους και σουπερμάρκετς που εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό πελατών.
Διαθέτει οθόνη 3/5 γραμμών. (Μήκος γραμμής 20 χαρακτήρες). Διαθέσιμο και με τεχνολογία W-LAN.

Διαβάστε περισσότερα: Price Checker SCANTECH SG-15

Το TSG - 350 είναι ένα έξυπνο ρολόι παρουσίας, που έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την κατάσταση της πόρτας και της επικοινωνίας on-line. Είναι κατάλληλο για όλα τα σημεία όπου θέλουμε να έχουμε έλεγχο παρουσίας προσωπικού. Έχει δυνατότητα ανάγνωσης αποτυπώματος ή κάρτας.

Διαβάστε περισσότερα: Ρολόϊ Παρουσίας TSG-350