Ταμειακές μηχανές

Φορητή φορολογική ταμειακή μηχανή μπαταρίας - ρεύματος με ηλεκτρονικό ημερολόγιο (EJ). Ιδανική για κάθε επιχείρηση και για υπαίιθριο εμπόριο.

Περισσότερα: MICRO

Η Norma Ej Net είναι ένας τέλειος συνεργάτης για τις περισσότερες επιχειρήσεις λόγω του εργονομικού σχεδιασμού της και της απλής λειτουργικότητά της. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές του Υπουργείου Οικονομικών όπου προϋποθέτει θύρα επικοινωνίας για την διασύνδεση με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριών για την αποστολή των δεδομένων. Είναι ανθεκτική στις εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες εργασίας εγκεκριμένη από τις δοκιμές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Περισσότερα: Ταμειακή NORMA EJ NET

Η  d TEC-200 είναι μια νέα ταμειακή μηχανή με απεριόριστες δυνατότητες. Ανταπεξέρχεται με άνεση σε εντατική λειτουργία Λιανικής Πώλησης ή Εστιατορίου, ενώ παράλληλα δέχεται πλήθος συνδέσεων όπως: Εξωτερικό πληκτρολόγιο, Εκτυπωτής κουζίνας ,Ζυγαριά, EFT POS, Εξωτερική οθόνη κ.α. Παράλληλα διατίθεται με επιλογή χαρτιού  σε 80mm ή σε 57mm. Ένα από τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι ότι έχει την δυνατότητα εκτύπωσης Τιμολογίου σε χαρτί  80mm ή σε 57mm. Επιπλέον, είναι έτοιμη για σύνδεση με το online σύστημα του Υπουργείου οικονομικών (TaxisNet) και κρατάει το αρχείο της ηλεκτρονικά, κάνοντας οικονομία σε χώρο και χρήμα.

Περισσότερα: Ταμειακή d TEC-200RR

Το Motorola DS9208 hands-free με κατευθυντική σάρωση μπορεί να συλλάβει όχι μόνο barcodes εκτυπωμένα σε ετικέτες από χαρτί,

Περισσότερα: SCANNER Motorola DS9208

Το σύστημα ελέγχου τιμών PC-1100 είναι συσκευή πολλών δυνατοτήτων. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της επιχείρησής σας να ελέγξουν μόνοι τους την τιμή του προϊόντος πριν προχωρήσουν στην αγορά του. Ιδανικό για καταστήματα μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους και σουπερμάρκετς που εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό πελατών.

Περισσότερα: Price Checker PC-1100

Το σύστημα ελέγχου τιμών Shuttle SG-15 της Scantech είναι μια απλή, μα κομψή συσκευή. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της επιχείρησής σας να ελέγξουν μόνοι τους την τιμή του προϊόντος πριν προχωρήσουν στην αγορά του. Ιδανικό για καταστήματα μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους και σουπερμάρκετς που εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό πελατών.
Διαθέτει οθόνη 3/5 γραμμών. (Μήκος γραμμής 20 χαρακτήρες). Διαθέσιμο και με τεχνολογία W-LAN.

Περισσότερα: Price Checker SCANTECH SG-15

Το TSG - 350 είναι ένα έξυπνο ρολόι παρουσίας, που έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την κατάσταση της πόρτας και της επικοινωνίας on-line. Είναι κατάλληλο για όλα τα σημεία όπου θέλουμε να έχουμε έλεγχο παρουσίας προσωπικού. Έχει δυνατότητα ανάγνωσης αποτυπώματος ή κάρτας.

Περισσότερα: Ρολόϊ Παρουσίας TSG-350