Ασπρόμαυρος επιτραπέζιος εκτυπωτής λέιζερ μικρών διαστάσεων

Ιδιαίτερα οικονομικός, ιδανικός για προσωπική, αλλά και επαγγελματική χρήση. Παρέχει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με ελάχιστη συντήρηση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ είναι πολύ εύκολος στη χρήση και εξαιρετικά αθόρυβος.

85,00€ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α.

 

 


Χαρακτηριστικά

 

  • Ειδική σχεδίαση για εξοικονόμηση χώρου
  • 18 σελ./λεπτό, με χρόνο πρώτης εκτύπωσης 7,8 δευτερόλεπτα
  • Ενεργειακή αποδοτικότητα
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Κασέτα "Όλα-σε-ένα" για λειτουργία χωρίς ανάγκη συντήρησης

 

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Μικρό μέγεθος για εξοικονόμηση χώρου.
Ένα ιδιαίτερο στοιχείο της μοντέρνας σχεδίασής του είναι το πτυσσόμενο κάλυμμα δίσκου χαρτιού, χάρη στο οποίο οι διαστάσεις του δεν ξεπερνούν τα 359 x 249 x 198mm (Π x Β x Υ). Σχεδιασμένος για να χωρά άνετα σε οποιοδήποτε γραφείο.

Παραγωγικότητα και απόδοση
Εκμεταλλευτείτε την επαγγελματικού επιπέδου ταχύτητα εκτύπωσης λέιζερ, που φτάνει τις 18 σελ./λεπτό. Οι τεχνολογίες γρήγορης πρώτης εκτύπωσης της Canon διασφαλίζουν τη γρήγορη επαναφορά από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, ενώ με χρόνο πρώτης εκτύπωσης μόλις 7,8 δευτερόλεπτα, μπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα στην εργασία σας, χωρίς να χάνετε χρόνο περιμένοντας τις εκτυπώσεις σας.

Εξαιρετική ποιότητα λέιζερ
Ο εκτυπωτής παράγει ευανάγνωστο κείμενο με μεγαλύτερη ευκρίνεια και πιο λεπτομερή γραφικά, χάρη στην ανάλυση εκτύπωσης του που φτάνει έως 2400 x 600dpi και την τεχνολογία αυτόματης βελτίωσης εικόνας. Ο γραφίτης MS (Magnetic Spherical) της Canon έχει αναπτυχθεί ειδικά για να παρέχει τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εκτύπωση.

Αποδοτικότητα και χαμηλό επίπεδο θορύβου
Αυτός ο ενεργειακά αποδοτικός εκτυπωτής καταναλώνει μόνο 0,8W ενέργειας στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Ο βολικός, μπροστινός διακόπτης λειτουργίας διευκολύνει την απενεργοποίηση, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το ενεργειακό κόστος. Χάρη στη μοναδική σχεδίαση του μηχανισμού Canon, ο i-SENSYS LBP6020 είναι αθόρυβος στην κατάσταση αναμονής και εξαιρετικά ήσυχος κατά τη λειτουργία, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας χωρίς περισπασμούς.
 
Κασέτα "όλα σε ένα"
Η ανακυκλώσιμη κασέτα "Όλα-σε-ένα" εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς ανάγκη συντήρησης, καθώς και σταθερή παραγωγή υψηλής ποιότητας. Αντικαταστήστε σε δευτερόλεπτα την κασέτα μικρού μεγέθους, η οποία περιλαμβάνει γραφίτη, τύμπανο και μονάδες καθαρισμού, με μια αυθεντική κασέτα για λέιζερ της Canon και ο εκτυπωτής σας θα είναι σαν καινούριος.