Σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και μικρών διαστάσεων, με στάνταρ εκτύπωση διπλής όψης και προαιρετική υποστήριξη Wi-Fi. Λειτουργίες εξοικονόμησης χρόνου και κόστους που διασφαλίζουν διεκπεραίωση των εργασιών στις καθορισμένες προθεσμίες και οικονομία χρημάτων.

 

470,00€ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α.

Έκδοση με FAX (IR 1133if) 495,00€ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α.

 

Χαρακτηριστικά
• Εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση
• Ταχύτητα εκτύπωσης έως 33 σελ./λεπτό
• Προαιρετική υποστήριξη Wi-Fi
• Περιβάλλον χειρισμού 5 γραμμών
• Εκτύπωση από και σάρωση σε USB*
• Υποστήριξη δικτύου, προαιρετική υποστήριξη PCL και PS
• Αποτελεσματική χρήση της ενέργειας
• Ενσωματωμένη υποστήριξη uniFLOW και e-Maintenance

Παραγωγικότητα
Με χρόνο παραγωγής πρώτου αντιγράφου 8 δευτερόλεπτα και ταχύτητα εκτύπωσης 33 σελ./λεπτό, το imageRUNNER1133A προσφέρει υψηλές επιδόσεις παρά τις μικρές του διαστάσεις. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για τη βελτίωση της παραγωγικότητας των μικρών επιχειρήσεων και ομάδων εργασίας και έχει ελάχιστες απαιτήσεις χώρου, ενώ προσφέρει χωρητικότητα χαρτιού 1.050 φύλλων και Αυτόματο Τροφοδότη Εγγράφων Διπλής Όψης στη βασική διαμόρφωση. Η οθόνη ενδείξεων 5 γραμμών είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρόνου.
Το σύστημα προσφέρει επίσης έγχρωμη σάρωση εγγράφων μέσω του τροφοδότη εγγράφων. Η συμβατότητα με τη λύση uniFLOW της Canon επιτρέπει τη χρήση της λειτουργίας My Print Anywhere, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τις εκτυπώσεις τους από τη συσκευή του δικτύου που τους βολεύει καλύτερα. Επιπλέον, το imageRUNNER1133A προσφέρει τις πρακτικές λειτουργίες σάρωσης σε - ή εκτύπωσης από - στικ μνήμης USB. *

Έλεγχος κόστους
Η συμβατότητα με το λογισμικό uniFLOW της Canon προσφέρει περισσότερη διαφάνεια στον τομέα του κόστους, επιτρέποντας την παρακολούθηση αλλά και τη χρέωση των εργασιών εκτύπωσης σε συγκεκριμένους χρήστες, τμήματα και έργα.
Η συμβατότητα με την υπηρεσία e-Maintenance της Canon συμβάλει στην αύξηση της διαθεσιμότητας του συστήματος – μέσω των λειτουργιών τηλεδιάγνωσης, αυτοματοποιημένης αναφοράς των ενδείξεων του μετρητή και παρακολούθησης των αναλώσιμων – με αποτέλεσμα τη μείωση του απαιτούμενου χρόνου διαχείρισης. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα χρέωσης ανάλογα με τη χρήση του συστήματος, πληρώνετε μόνο για τις εκτυπώσεις που παράγετε, χαρακτηριστικό που σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο του κόστους.

Ασφάλεια
Η ενσωματωμένη λειτουργία ασφάλειας σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις παραμένουν “σε αναμονή” στο σύστημα μέχρι την ταυτοποίηση του χρήστη, χρησιμοποιώντας έναν αριθμό PIN. Αυτό αποτρέπει τη συσσώρευση των εγγράφων στους δίσκους εξόδου και την έκθεσή τους σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Το σύστημα υποστηρίζει την ταυτόχρονη αποθήκευση έως 5 εγγράφων. Εναλλακτικά, η λύση uniFLOW της Canon επιτρέπει τον συνδυασμό αυτής της λειτουργίας με συστήματα ασφαλείας που βασίζονται στη χρήση καρτών, προσφέροντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση και εκτύπωση όλων των εργασιών που επιθυμούν. Μετά την εκτύπωση, οι εργασίες διαγράφονται αυτόματα, για ακόμη αυστηρότερο έλεγχο των εγγράφων.

Μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος
Το imageRUNNER 1133A καλύπτει τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR® και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή τιμή TEC (Συνολική Κατανάλωση Ενέργειας), καθώς καταναλώνει μόλις 3 Watt σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Η εξαιρετικά παραγωγική λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους και χρόνου, καθώς και χαρτιού.

Ενοποίηση
Το imageRUNNER 1133A μπορεί να ενοποιηθεί απρόσκοπτα με την υπάρχουσα υποδομή IT της επιχείρησης, παρέχοντας προαιρετική υποστήριξη των γλωσσών PCL και PostScript. Η συμβατότητα με τη λύση uniFLOW σημαίνει ότι συνεργάζεται τέλεια με όλα τα συστήματα της σειράς imageRUNNER ADVANCE για τη δημιουργία αποδοτικών “στόλων” μηχανημάτων διάφορων τύπων. Μετά τη σύνδεση, το λογισμικό iWMC (iW Management Console) επιτρέπει τη διαχείριση και την παρακολούθηση όλων των συστημάτων από ένα ενιαίο σημείο ελέγχου.

*Διατίθεται μόνο για αρχεία JPEG και TIFF

Η εικόνα που εμφανίζεται παραπάνω παρουσιάζει το σύστημα με τα προαιρετικά συρτάρια χαρτιού.